сряда, 4 април 2012 г.

Магическите гъби. 15-тина книги за отглеждането им (engl)


Няколко книги за органичните дроги. ТЕ ги забраняват, но защо и как можеш да забраниш природата?

Имаше преди 3-4 години смешна история, когато великата ГДБОП вместо да се занимава с хероиновите търговци на смърт се захвана да гони и забранява магическите гъби. Гъби, които растат в природата и човек може да ги набере. На Витоша изчезнаха, но съм ходила в подножието на Родопите - няма да ви кажа къде ;-)  - и се берат на воля. Тези хора - властта и полицаите, природата забраняват.

Е, не става. Включително затова давам 10-тина книги за гледане на гъби за свободен даунлоуд. За съжаление, са само на английски. Но от друга страна това е нормално и добре. Нормално - защото повечето хора, искащи да разширят съзнанието си, са високообразовани и статусно високо, тъй че не може да не ползват английаски. Добре - защото на слабограмотни и слабокултурни не им трябва.  Да ходят да си димят джойнта и да друсат херца.

Времеядно и трудоядно е да вадя имената на книгите - защото са ми като файлове в огромната файлова библиотека - той че който се интересува, ще свали zip-чето, ще го разархивира, и което не му трябва, ще го трийне.

Като казах библиотека - говоря за гигабайти. Тъй че ако някой се интересува от дадена тема или конкретен топик, да пише коментар тук - ако имам, ще я дам за даунлоуд.


Други мои за вълшебните гъби:

Гъби и медии


Глиги и вълшебните гъби

Magic Mushrooms (магически гъби)

Magic World of Mushroom 

Препрограмиране с гъби

 

 

 

 

 

 

 



1 коментар:

Tech Friend каза...

Здравейте, линка за книгите не работи, а би ми било много интересно да прочета за какво става въпрос. Дали има как да се оправи? Благодаря