неделя, 17 октомври 2010 г.

Кеворк, малък Недялко и държавата - един дол дренки


Не се боя от съд, но давам само цитати, защото те са по яснопоказващи от всеки автор (дори моя милост) за коя Мара иде реч, айде да го кажа директно - за кои Недялковци, Димитъри и куп финансови министри, вкл. и един Симеон, иде реч, че послъгват. Нас, данъкоплатците, ни послъгват:
Зародишът на скандала между Недялков и журналиста се крие в оспорен хонорар. Недялков твърди, че през есента на 2008 г. е платил 40 000 лв. хонорари на Кеворкян за двете му книги „Тайните дневници”. Двамата обаче не подписали договор и парите били дадени на Кеворкян на ръка. Впоследствие обаче известният журналист отрича да е получавал хонорари и пуска жалба в прокуратурата и ГДБОП, че издателство „Милениум” е отпечатало книгите без сключен договор за това.
Източник:
Сайтът "Разкрития. ком"
Държавата е поела ангажимента към пенсионерите, децата, военните, полицаите и държавните служители. Това значи, че държавата плаща здравните вноски на близо 4 милиона души. Само че държавата пише правила, които не спазва. И не превежда цялата сума. Така се оказваме без пари. Средствата, които не се превеждат, се изписват на книга и се водят към фискалния резерв"
Източник:
д-р Константин Тренчев
интервю във в."Уикенд", бр. 42 (362) от 16-22.Х.2010

Няма коментари: