понеделник, 11 октомври 2010 г.

В следващия публичен скандал ще бъде замесено името на Първанов


Гоце - Георги Първанов
"Той е стожерът на България, който трябва да бъде омаскарен. До момента всичко е омаскарено, освен президента. Той ще бъде атакуван"... "доклади от частни колекции ще продължават да се вадят периодично от различни кланове в службите – ДАНС, МВР – и ще продължат да се произвеждат генномодифицирани продукти като РЗС и Атака"
"Застрашителните за светлия Гоцев образ прогнози са Велислава Дърева, в студиото на PRO.BG.

Какъв стожер, какво омаскаряване, какви кланове в службите??? Абе с колегата Дърева в паралелни реалности ли живеем?

Луксозният мезонет на Първанов, придобит чудно как?, бе досконално разнищен до точен адзрес от колегата Иво Инджев.

Пушката на Първанов на цена 50 000 евро видяхме първо във Фейсбук страницата на сина му, откъдето я препечата "168 часа"

Любовната му афера с певицата Мариана Попова бе описвана до почти физиологически подробности в популярните вестници месеци наред.

Убийството на застрашен от изчезване вид, платено със 7000 евро неизвестно от кого, също е описвано, та дори и полулъжите = на полупризнанията от величайшия ловец успя да ги измъкне от лъжливата му уста Сашо Диков.

Ловът на вълк по време на национална трагедия е също предокументиран.

Липсват публикувани документи обаче за гоцевата роля в ощетяващите държавата сделки с корветите и кугарите. Може би за да липсват, значение има и фактът, че колегата Огнян Стефанов бе осакатен именно защото първи изнесе тази информация. И за капак се опитаха да го омаскарят.

Алооу, уважаема колега Дърева - за един и същи стожер ли говорим?

2 коментара:

Ангел Грънчаров каза...

Мадам Дърева от много отдавна живее в паралелен свят, нямащ нищо общо с действителния; твърдението й, че тъкмо лъжльото Гоце е едва ли не нещо като "нравствен стожер на нацията", е малък пимер за основателността на горното твърдение.

Страхимов каза...

Първанов е използван от правителството, за да се разсеят хората от истинските проблеми, а в момента наистина са доста за мъничката ни държава. Потъваме все по-надолу ..