неделя, 19 март 2006 г.

Левски - проект на мутри


Паметникът на Васил Левски (или както е за всички столичани Паметникът Левски) - проект на застрахователна компания "Лев Инс".

Това е новото име на бившата Застрахователна компания "Левски Спартак", създадена от бивши барети. Които според някои се различават от мутрите по степента на професионализма си.

Нямам думи.  Posted by Picasa

6 коментара:

Анонимен каза...

Щях да се учудя ако "проектантите" бяха сменили ръждясалия крив стълб на пътния знак който се вижда на снимката. Иначе схемата може би е: Чистиш и поддържаш тревната площ, слагаш си рекламата. Ако някой има възможност да ходи да поръси трохи на табелата, че да може гълъбите хубаво да я наакат.

Unknown каза...

Мислех си да изляза към полунощ с едно чукче да я чукна, ама пусто много светло е, не ми се стои в районното цяла нощ, а и после да им плащам стойността на потрошената пластмаса на тия мутри. Всъщност има хляб в тази идея - обаче не посреднощ, а демонстративно посред бял ден. С привикване на журналисти като им обясня, че както бат`Бойко смъкна рекламата със задника на Азис от хотел "Сердика" с мотив, че не може до паметника да има подобно нещо, независимо, че е законно, така и аз смятам, че не може да има проект или реклама на мутри, и то така направен, че може да се приеме, че самият паметник е проект на мутрите.
Хм, не ми достига щуравост, за да го направя. Засега, макар че знам ли...

Анонимен каза...

az takmo iskah da ti kaa che ako biah tam stiah da go rasbia .zaedno stiahem da stoim v upravnoto. niama ne dumi, a vasduh veche niama. tuk sasto napraviha zdravnoto osiguriavane zadalzitelno, s dve dumi- konsitutsionnit eprava sasvem se otemiha v darzavata na freedom.
av.

Анонимен каза...

(За Вени) С тази разлика, че Бат` Бойко, при всичките си глупости, според мен си беше напълно прав за билборда на Азис. Откъде накъде някакъв чалга ромски изпълнител от типа "еднодневка" ще се изтъпани срещу паметника на един заслужил българин и ще се чуди, аджеба, кой е по-велик - той, или Васил Левски... Колкото до това дали е законно - малко спорен въпрос. Вярно, теоретично платил си е човекът, следователно - може да си сложи задника където си иска. Но Вени, замисли се върху друг факт - хотел Сердика се намира на една улица, а държавата поддържа тази улица с нашите данъци. Ние, като данъкоплатци, плащаме да живеем в нормална среда, улиците да са чисти, да се поддържат и така нататък. И не вярвам някой от нас да си е платил на същата тая улица да се кипри г*за на един м***ал.

Иначе за проекта на мутрите съм напълно съгласна, просто ми се стори неуместно сравнението с Азис и Бат Бойко - ти го споменаваш като че ли не е бил прав в случая... Поне аз така го разбрах :). Айде, до скоро!

Unknown каза...

@Вики
Не сме се разбрали - и аз мисля, че ББ беше прав за Азис. Затова казвам, че това недоразумение трябва също да бъде отстранено от паметника както задникът на Азис бе отстранен.

@Драгомир
Предполагам, че именно такъв е проектът на "Лев Инс" - поддържане на тревата и храстите. Обаче трябваше да бъде обозначено ясно на табелата. Близо до Халите на едно трамвайно кръстовище има мъничка триъгълна тревна площ, която от година и нещо е много добре поддържана. Там е бучната табелка, на която пише, че градинката се поддържа от едикоя си банка. А тук - грандоманското "Един проект на..."

Анонимен каза...

Ами тъпи са си и това е положението! Дано все пак в близките дни се направи нещо по въпроса - в краен случай, пишете ме и мен в агитката да я трошим тая табела, че ме дразни...
За Азис, сега ти разбрах мисълта, но се бях подвела от това "независимо че е законно". Съжалявам :).