събота, 14 април 2007 г.

Аре бактън от руски революции!


Нищо добро не са донесли на света, няма и да донесат!

Руският бизнесмен Борис Березовски, който води безпощадна борба от Лондон срещу руския президент Владимир Путин, заяви в интервю за британския в. "Гардиън", че подкрепя свалянето на държавния глава на Русия със сила.
"Трябва да използваме сила, за да свалим този режим. Няма да можем да направим това с демократични средства", каза Березовски. Запитан от "Гардиън" дали подготвя революция срещу Путин, Березовски отвръща: "Да, имате право. Аз заговорнича за революция в Русия." "Няма никакъв шанс да бъде сменен режимът в Русия чрез демократични избори. Ако една част от политическия елит не е съгласна с друга част, единственият начин за промяна е чрез революция", казва Березовски.

Подробности за преврата, готвен от Березовски


Тия хора - руснаците, са малоумни за някои неща, генетично малоумни. Тоя същият Березовски, който е доктор по математика - и то от онова време, когато не се ставаше доктор току тъй в току що пръкнал се университет - та тоя същият е убеден, че противоречията между политическите елити се решават ако не чрез революция, то поне чрез държавен преврат.

Бах ги у тъпите западняци. Що се хАбят да поддържат партии, независими медии и прочие глупости и на всеки четири години да хвърлят сума ти пари за избори, щом по рецептата на д-р Березовски всичо е много по-просто??!

Ако западняците не се тъпи по тая причина, са тъпи по друга - че поради краткосрочни конюнктурни интереси продължават изкуственото дишане на политически трупове от типа на Березовски. Ама хич не вдяват, че ако по случайност или по погрешка го реанимират /него или някой немуподобен/, жална им майка - Франкенщайн ще им се види като Снежанка.

2 коментара:

Стойчо каза...

Малко расистки коментар си направила

Unknown каза...

Кво му е расисткото?

Че има нации и ицивилизации, за които западната демокрация не е пригодна? Ми аз това съм го писала нееднократно за целия Близък и Среден Изток. Не го смятам за недостатък - нито на тези, за които не подхожда въпросната форма на управление, нито за тези, на които подхожда.

Само смятам, че не бива да се подхожда с един аршин.