четвъртък, 5 април 2007 г.

Софиянски на 70 000 парчета? Що не :-)


Много ми хареса един коментар към постинга ми за избиването на бездомните кучета и го публикувам, защото не всекши чете коментароите, а ми се иска това мнение да се види от повече хора. Числото 70 000 иде от отчета на общината, че са избили толкова. Да, крайно е мнението, но е човешко. За разлика от нечовеците в столичната община.

Martian said..

Дано да умрат всички, които избиват кучетата. Дано Стефан Софиянски да пукне и да се разпръска на 70000 парчета, а неговата рода до седмдесет хилядното коляно също да пукне, и да измрат всички гадове, които си мислят, че могат да се разпореждат с нечии живот ! Единственото хуманно решение е кастрацията, но на протеста трябва да има плакати с заглавие "СМЪРТ ЗА СОФИЯНСКИ" и "СМЪРТ ЗА БАЙЧЕВ"

6 коментара:

Анонимен каза...

браво, браво, съгласен съм - наистина е изключително човешко да призоваваш към нечия смрът. наистина похвално!!...................

Unknown каза...

Да, бе, а по-похвално е да убиваш хиляди!

Стойчо каза...

Кметът на София се казва Бойко Борисов, а министър-председател на РБългария - Сергей Станишев.
Държавен глава на Република България е Георги Първанов.

Това показва справката в Уикипедия

Анонимен каза...

Фанатиците са си фанатици. Дали са на площада в Багдад, горящи американски знамена, или антиглобалисти, хвърлящи коктейли молотов, или комунисти слизащи от гората след червената армия, или "защитници" на бездомни кучета, носещи плакати "Смърт ..." - все са си човекомразци.
Май трябва да се отървем първо от фанатиците, а после да се оправяме с глутниците между блоковете...

Unknown каза...

@kosio

А убийците са убийци. Не знам по-гадно нещо от това да убиваш съзнателно живо същество. Хеле пък куче - най-близкия ни и предан приятел

Анонимен каза...

@all

Именно !