неделя, 9 април 2006 г.

Докторската градинка: престъплението



Писах, че поради морални съображение относно човек, който вероятно е невинен и е бил подведен нама да блогвам за престъплението в Докторската градинка, но след като обмислих, си промених мнението. От моя блог невинният човек ще има основание да се откаже от гадостта, която са го подвели да извърши. Затова блогвам доказателство за извършено престъпление. Пояснявам - няма такова решение на "Приятели на...", човекът, който е подписал това, е излъгал, т.е. написал е документ с невярно съдържание. Този ми запис в блога ми има характер на сигнал за престъпление по смисъла на закона, за което възнамерявам утре да уведомя МВР. Един приятел ми каза днес, че Христо Друмев казал, че някаква "луда" искала да му развали бизнеса, но нямяло да стане. Ако отстояването на гражданските права е лудост, съм съгласна. Луда съм. Няма да спра.

3 коментара:

Анонимен каза...

Гадна работа... но това, което правиш, е хубаво. Мисля, че много хора (и все повече стават сигурно) следят развитието на статиите ти. Тъй че имаш читателската подкрепа - дано тя ти помага по някакъв начин. И дано всичко е наред и кампанията ти успява! :)
Мисля си, че е добре отговорите да бъдат поне също толкова публични, колкото е и твоето разследване. Вместо негласни оплаквания за пречене, надявам се засегнатите хора да се защитят обосновано - защо не и в коментари тук.

Анонимен каза...

Ако наистина го е казал, е време на него някой да му каже някои неща.

Този човек не разбира ли, че лудите сме много - и че някои хич не сме лишени от средства за действие?

Типичната наглост на мошеник, извършил престъпление, и са го хванали. Сега разчита да плаши с приказки. Да не би да се сетим, че гащите му са свалени, при положение, че документът за престъплението е налице.

Бих му препоръчал - малко по-кротко. Че да не усети на собствен гръб какво значи да ядосаш дружна общност с достъп до повече ресурси от коя да е тайна служба... И да си изнесе задника от Докторската градинка, докато не е почувствал помощ по въпроса.

Unknown каза...

Утре ще се проведе събрание на Сдружение "Приятели на Докторската градинка" и очаквам там нещата да се изяснят в благоприятна насока. Поради тази причина не пиша информацията, която научих. Утре ще пиша подробно.

Благодаря ви за съпричастността :)