неделя, 2 април 2006 г.

Първоаприлски


Вчера си почивах, отдавайки се на волно разхождане из мрежата (за два-три часа се поразходих и из града безцелно) и щях да умра от смях - навсякъде изскачаха първоаприлски шеги. Днес започнах деня си по същия начин - хилейки се на глас - защото Wikipedia пусна статия за тазгодишните първоаприлски шеги. Абсолютно невъзможно е да спомена всички, които суперхипертурбомега ми харесаха, но не мога да пропусна тези :

Спират интернет за пролетно почистване. Буш е подписал по погрешка истинския закон за хомосексуалните бракове, докато се шегувал първоаприлски с гей организациите. Започва ребрандинг на Linux тъй като било установено, че причина за трудното му приемане от страна на бизнеса е фактът, че Linux дивелопърите ходели със сандали на бос крак и с конски опашки.

1 коментар:

MARIANNA7 каза...

Забавно е. Приятно е да се смее човек.В допълнение на тези думи, бих споменала, че Домът на хумора и сатирата в Габрово е открит точно на Първи април преди 34 години. Мислех да пиша нещичко по въпроса, но за съжаление не успях. А аз се посмях , че учениците няма да учат математика, не било заложено за следващата година в програмите за обучение в училищата. :)) Къде този късмет ..... за учениците, на които не им върви математиката. :)))