сряда, 22 февруари 2012 г.

Още въпроси за Цвинокио (пояснение: на куклата Пинокио му пораства носа, всеки път като лъже)



Тези въпроси зададе Иван Костов, но не ги измисли той. Опитът да бъде замазан престъпният сговор чрез псевдокомисията в парламента се провали. Защото въпросите висят със страшна сила. Тях си ги задават ченгетата, които са вътре в нещата; задават си ги хората в Перник - и най-лошото:е, чеотговорите се знаят.

Само Цвинокио е ни лук ял, ни лук мирисал.
1. Бил ли е Стойчо Стоев сътрудник на някоя от службите на МВР?
2. Защо му е разрешено да ползва оръжие, след като е бил осъждан за умишлено криминално престъпление?
3. Защо след издаването на заповедта за задържането му не е било иззето оръжието?
4. Защо не са изслушани поемните лица и присъствалите на местопроизшествието журналисти, за да се изясни дали огледът на жилището на Стоев е извършен по реда на НПК?
5. Защо, след като е заподозрян за участие в умъртвяването на Мирослава Николова, Стойчо Стоев не е разпитан пред съдия?
6. По силата на кой нормативен акт разпитът на Стоев е направен при условията на СРС и има ли записът доказателствена стойност пред съда?
7. Колко случая на изнудване има в България, при които обектът на рекет няма кръвна или роднинска връзка с похитеното лице?
8. В колко от известните досега случаи жертвата е била умъртвена непосредствено след отвличането?
9. Съдията при гледане на мярката за неотклонение на Марио Любенов заявява, че върху един от пликовете с писма за искане на откуп има отпечатък, който не е на Стоев, нито на Любенов. На кого принадлежи този отпечатък?
10. Има ли връзка въпросното лице със Стоев и местните босове на наркотрафика? 
Допълнение от прессъобщение на Европол:
"12 January 2012... Three suspects were arrested in Bulgaria, where police destroyed an equal number of drug-making facilities. They seized five guns, 150 rounds of ammunition and 6.4 kilogrammes of TNT explosive. They also confiscated 75 litres of amphetamine base, enough to make 120 kilogrammes of pure amphetamine, 15 kilogrammes of amphetamine and over 1,400 litres of various chemicals to make synthetic drugs."
 И въпроси от мен:
Кои са тези тримата заподозряни, били ли са агенти на български служби, били ли са познати  на убитата Мирослава, на "самоубития" Стойчо и на Марио Любенов? Защо иначе словоохотливата на хвалби ГДБОП замълча като з@дник за тази европейснка операция?

Няма коментари: