четвъртък, 9 февруари 2012 г.

"Творците", които искат да ни окаушват с ACTA, крадат като за световно


Разни некадърни негодяи дори в парламента говорят колко ACTA била хубава, щото щяла да спре кражбата на интелектуална собственост. Самите негодяи крадат- с търговска цел крадат чужд интелектуален продукт - но искат бедняците като нас, които сваляме за лично ползване - да ни разследват и осъждат: Вижте ЩУРЦИТЕ ФСБ - КРАДЦИ:

[видео]

[край на видеото]

7 коментара:

Светла Енчева каза...

Не "Щурците", Вени, а ФСБ.

Анонимен каза...

леле ужас, каква компетенция лъха от този блог, да сбъркаш Щурците с ФСБ!!!

иначе фсб са си крадци, в обложката на албума пише, че музиката е тяхна, чак в по-късни издания пишят, че музиката е на Le Orme.

Unknown каза...

Извинявам се, сбърках. Но кражбата си е кражба и ако трябва да сравняваме, те са доста по сгадзили лука от мен.

Анонимен каза...

А какво да кажем за "Грами"-то за аранжимент, с което ФСБ се гордеят (http://fsb.bg/bg/fsb.php)? Първо, не е за продукция и аранжимент, а за изпълнение. Второ, не е тяхно, а на Хосе Фелисиано.

Анонимен каза...

Познавам ФСБ отблизо. Първо: по въпроса за ACTA групата изобщо не взе страна, и не поткрепи документа, още повече че подариха последния си албум в интернет.
Второ: По въпроса за "Онази песен" - винаги авторът на музиката е фигурирал на обложките на плочите, текста е на М. Белчев, аранжимента е на ФСБ.
Проблема е, че бедни духовно хорица с осакатена музикална култутра започнаха яростно да откриват топлата вода. Никога не е скривано чия е оригиналната песен и винаги хората с по-висока музилакна култура са знаели истината. ФСБ са автори, а "авторката" на статията нека си намери по-свойствено заниматние, защото блогърските и напъни са жалки и безпомощни.

Unknown каза...

Да, на корицата на албума си "След десет години" и при първото изпяване на песента в "Non Stop" все пак свенливо споменават, че музиката е на Antonio Pagliuca, но не оелват дума а групата, която е окрадена - Le Orme.

Комитата каза...

Нещо не ми работи линка към клипчето от парламента.