четвъртък, 29 март 2007 г.

Некролог за...



Некролог за Земята

6 коментара:

ikew каза...

Леко нахално от тяхна страна. Планетата ще дродължи да съществува каквото и да направим посредством сегашната технология; нещо повече, дори животът на нея ще оцелее, дори всички многоклетъчни животни да изчезнат :)
А от там нататък е въпрос на има-няма милиард години еволюция.
Вероятно не повече от 500 милиона.

Анонимен каза...

некрологът е едно от най-тъпите изобретения.

Unknown каза...

А аз се опасявам, че в близкия половин век, не че Земята ще почине, а ще почине човешката цивилизация такава, каквато я познаваме. След като кретенът Буш призна глобалното затопляне и прие мащабна програма за намаляването му, мисля, че по-яко потвърждение няма.

Unknown каза...

@ikew

Тя, че ше остане - ясно. Амя ние дали ще останем?

@lyd

Некрологът е уникелнои наше изоибретениеи. Мен англичени4, изващи у нас са ме питеали - каекво е това, удоистоверение зае смърт, имахе предви4д официална обява със силатои на нормативиен акт.

Като им обяснявам, че няма никаква законова сила, а е израз на скръбта на близките, те запитаха - а защо цапат дървета, огради и къщи с това? Нали има цели траурни страници във вестниците. И тук аз си загубих аргументите... Щото вече нямах такива.

Анонимен каза...

Като че ли нещата отиват към по-зле, а човешката ръка продължава да руши смело и необезпокоявано. Много големи компании крият умело доказателствата че замърсяват земята и това продължава с голяма сила. Изглежда живеенето ден за ден и печалбарството са по силни от самосъхранението и самосъзнанието на човека.

Unknown каза...

@albinos

Мисля, че следващото покобление /егоистмчно се надявам, че не още нашето/ ще усети трагично положението, до което сме докарали майка ни - Земята - безумно замърсяваяне, липса на енергия, липса на вода, катастрофите на глобалното затопляне, старите болести /като туберкулозата/, мутирали така, че са неподатливи и на най-новите лекарства... Не ми се иска да продължавам....