понеделник, 12 февруари 2007 г.

Дарина - последни новини


Не очаквах, че чрез Интернет Дари ще получи шанс за живот. И тъй като казах, че редовно ще пиша новините за нея, с радост копипействам от сайта за нея:

"Скъпи приятели на Дари!

Радостни сме да ви съобщим, че е въпрос на няколко дни, първоначално обявената сума от 600 000 лв. за лечението на момиченцето да бъде достигната! Водим усилена кореспонденция с проф. Шимон Славин от клиника Hadassah Ein-Karem в Израел. Засега, професорът е готов да приеме детето и да извърши костно-мозъчната трансплантация със стволови клетки от нефамилен донор. В момента се изготвя оферта за лечението. Тя ще включва търсене на донор, костно-мозъчната трансплантация и следтрансплантационно поддържащо лечение за период от шест месеца. Очакваме и информация за нужните средства за квартира, храна и други съпътстващи престоя на семейството разходи. Веднага щом Дора и Росен (родителите й - бел.моя) получат официалната оферта, ще я публикуваме тук.

Паралелно с това проучваме клиники в Германия и САЩ, за да имаме готовност, ако по някаква причина клиниката в Израел не поеме лечението, Дари да замине без забавяне в друга държава.

В деня, когато сумата стане факт, ще обявим официално край на кампанията. Сайтът ще продължи да ви информира за всичко, което се случва с Дари, но активното набиране на средства ще бъде прекратено. В случай, че след успешното излекуване на Даринка останат дарения в сметката, те ще бъдат преведени на други деца в нужда.

Благодарим на всички дарители за проявеното милосърдие и щедрост!"

Приятели и читатели мои, пуснете SMS, ако банковият превод ви е непосилен:

Абонатите и на трите мобилни оператора могат да изпратят празно съобщение (SMS) на кратък номер 1365 и по този начин даряват 1 лв (Мтел, Вивател) или 1,50 лв (Глобул) зйа лечението на Дарина.

и по този начин даряват 1 лв (М-тел, Вивател) или 1,50 лв (Глобул) за лечението на Дарина.

Няма коментари: