понеделник, 19 февруари 2007 г.

19 февруари - нестандартно


Рокери в почит на Левски
Неочаквано бе да видя група рокери край паметника днес. На въпроса за повода за събирането им, отговорът бе удивително кратък и удивително говорещ за мисленето на питащия:
- За Левски сме, за какво друго?

След което освен да се засрамя, друго не ми оставаше.

6 коментара:

Unknown каза...

Заради Левске, защото сред рокерите има фенове на най-различни клубове.

Unknown каза...

Това е мракобесен форум на българи, живеещи в САЩ. Така че по-скоро си прави изводи не за българите, а за това, на което заприличват в САЩ

Unknown каза...

Интернетът не прави хората лоши или добри, тожй пожмага на добрите хора да се обединяуват да действат заедно. Пусни тъэрсене в блога ми по името "Дарина" /защото имам няколко поста за нея/ и ще разбереш колко това е истина - че Интернет дава възможност на добрите хора да действат заедно, за да постигает добро.

Кажи ми какво мислиш, след като прочетеш историята на Дарина, ще е интересно и важно за мен?

Unknown каза...

@ave

За съжаление, левкемиите при малките деца са много по-различни от тези при възрастните хора и превенция /това, за което говориш - предпазване от причинитие/ е невъзможно. При една част от тях проблемът е генетичин - така наречената филаделфийска хромозома, при други е друг - но превенция при малките е невъзможна. За съжаление. Поне на този етап от познание на медицината. Не говоря за практика, а изобщо за познание. Защото единственото, което медицината знае е, че при децата, ако получат адекватно лечение, може в много случаи да се стигне до окончателно излекуване. Което при възрастните левкемично болни това е ако не невъзможно, то голяма рядкост. Което иде да покаже, че механизмът на детските левкемии е коренно различен от този при възрастните. Но какъв е... Засега само догадки.

Unknown каза...

@ave

Като видях реакцията на това, което си пуснала като тема в клуба, честно казано, гадно ми стана. Не че няма отделни читави хора, но повечето са станали "американци" в най-гадния смисъл на думата. За който беше писал наврмето Алаеко Константинов. Перифразширам го, защото сега ми е трудно да намеря точния цитата: "У-у, студено! Всички работят в машината за пари!"

Unknown каза...

@ave

Radvam se istinski, che blogut mi ti dava niakakuv doseg go Bulgaria i do men. Znam, che Bulgaria ti lipsva mnogo, a mi se iska i az munichko da ti lipsvam. V sluchaia razbirai lipsata kato cenene, kato neshto na koeto durzhish.

S obich,
Veny