вторник, 24 април 2007 г.

Яко оплесках темплейта и не мога да го оправя :-(


Бях сложила един екстеншън Clipmark this и заедно с проклетия надпис се появи едно зелено каре под главата на блога. Разкарах екстеншъна и надписът се махна, но проклетото зелено каре остана и вече трети час се мъча да открия как да го махна и не става. БЯСНА СЪМ!!!!

Ако някой има някаква идея, моля за помощ!

6 коментара:

Анонимен каза...

Не съм запознат с HTML кода на сайта ти, но докато не намериш къде се задава HTML-ът на това каре, можеш да го скриеш с CSS. Добави това някъде при CSS стиловете:

#Clipmarks_HighlightDiv
{
display:none !important;
}

Unknown каза...

Еееей, страхотен си!!!! Стана-а-а-а!

Когато някой път се запознаемq имаш бира и картофки от мен, а ако обичаш твърдото - чисто виски!

Много ти благодаря :)

Анонимен каза...

@Вени, обади ми се по айсикю или джабър - искам да поговорим. Сори за офтопика.

Unknown каза...

@cybercrackerbg

Не ползвам нито едното, нито другото. От 2-3 години имам някаква алергия към инстант месинджърите. Може би защото съм човек, който трудно казва "не", и поради това не мога да прекъсна разговор, който за мен е празен, безсмислен и прочие подобни. Особено бе трудно за мен да прекъсна разговор с приятел от типа "здрасти" - "здрасти" - "как си" - "ами бива" - "кво ш каеш за еди-кво си" и т.н. Ми кво да кажа като дълбоко не ме интересува, ама мисля, че ще го обидя, ако му го кажа така. Камо ли да му кажа "виж, пич, имам си в момента по-интересни неща и не ми се бърбори с теб".

Поради тази причина толкова време губех за безсмислени разговори по ицекуто, че рeших радикално въпроса - деинсталирах го.

Реших, че ако някой човек иска да говорим нещо смислено, съществува мейл, а ако е важно разговорът да е по-интензивен, в смисъл в реално време - не е пък толкова страшно да се видим. Аз не ям хора, пък и не давам мен да ме ядат :-)

Мейлът ми е veny_g[at]abv.bg

А личната среща с теб (ако решиш, че има смисъл)за мен не е проблем - имам си такова впечатление за теб, че е смислено и приятно да говорим.

Само не ме питай откъде и как го имам. Хич не ми се пишат психологически анализи, въпреки че второто ми висше е психология.

Просто си го имам и толкоз :-)

Анонимен каза...

Благодаря ти! Разбира се, че ще ти пиша на мейла за часа и мястото на срещата в събота. Ако прецениш, че би могла да дойдеш - ще си добре дошла, ще те очакваме.

Unknown каза...

@ cybercrackerbg

Ами да за всичкf, което каза, мисля, че поговорихме доста по темата, бeз тези противни ми ицеку и джабер.

Мисля също, че вече се разбрахме за формата на контактите ни. "Формата" в случая не е членувdното женско съществително име "форма", а престижната дума с8руд днушнеят псевдоелит дума "формат". Примерно - срещата ще се състои в еди-какъв-си формат. Та това викам - за формата се договорихме. Хехехех :-)

Скив последня ми абзац - как европейски се изразявам. Баси, мисля, чe мога да водя курс по европейски начин на говорене - щото вече е много актуално. Амяа това е конюктурно - за 2-3, максиммум 4 години.

Тогава ще господства напълно съвременният - английският език .