сряда, 5 септември 2007 г.

Полицейската агресия в плът и кръв


Това е полицаят от 5 РПУ, който координираше реализацията на провокационната стратегия на полицията, приложена снощи, 4 септември при флашмоба на паметника "Левски".

Интересно ми стана, че правеше това с нескрито удоволствие - какво ти удоволствие? - излъчваше някаква почти садистично-сексуална страст. Мога да го река и с по-прости думички: Ченгето се опиваше от властта си, крещейки на подчинените си неща като "Ако тоя само те пипне, го удряш!", "Изблъскайте ги!", неспирайки да обикаля и раздава инструкции. А словесните схватки, в които влизаше с протестиращите, о-о, слабо ми е перото... Пък и чисто естетически се възторгнах от тази еманация на родната воняща на пот властова мачовщина, та забравих високото си предназначение на влечуго-репортер.

Полицаят, координиращ провокационната стратегия

Утре, като прегледам какво е писано и снимано за снощи, мисля да напиша един анализ за новата полицейска стратегия срещу екопротестите и съответно - тактиките за неутрализиране и противодействие. Мисля, че може да е полезен.

4 коментара:

Erbabic каза...

Ебати яката снимка. Супер игра на светлината, емоции ...

Бравос

Bruce Wayne каза...

това му е работата. какво лошо да изпитва еротично удоволствие от нея. не е виновен, че законите ни са недоправени и политиците - крадливи.

от Ани Салич и Ахмед Доган зависи малко повече в тая държава

Bruce Wayne каза...

снимката е доста добра! :)

Анонимен каза...

А къде му е значката на тоя сладур? И на другите? Направи ли ви впечатление...