събота, 2 август 2008 г.

Стефан Гамизов пред Afera.bg (и да не е истина, звучи като такава)


"...в България политиката е най-големият бизнес и в България има хора, които могат да си позволят да платят цена от порядъка на 800 милиона евро, каквато чух, че е обявена за бТВ. Нямайте абсолютно никакво съмнение по този въпрос.

В България политическата корупция по абсолютни стойности се доближава само до Индонезия и Колумбия. У нас се дистрибутират рушвети, които по някои сделки достигат до стотици милиони евро. И вината за това не е само наша. България е икономическият Банкок на Европа – ако някой реши да прави икономическа мръсотия, си насочва погледа първо насам, защото тук не важат никакви бизнес правила."

Цялото интервю - Стефан Гамизов: bTV може да стане маша на Кремъл


Досега с известен скептицизъм следях изявите на г-н Гамизов, но след като в оняденшния "24 часа" Велислава Дърева нарочно го разобличи като враг на доброто, в частност на любимото й БСП, начело с управляващото правителство, почвам да се замислям дали не е прав, сочейки Гоце като топ покровител на олигархията и водещ агент на руснаците.


1 коментар:

Анонимен каза...

Драга Вени, справихте ли се с институционализма? Отговора на въпросите за и против Гамизов не са в позицията на Дърева и слуховете, нито в Гамизиада(лошо плагиатство от великия Булгаков), а в простите истини на нституционалистите.
Поздрави и не се страхувайте. Лонганлоните се хранят от нашия страх.