вторник, 21 декември 2010 г.

Казах ли, че Бойко е лисугер?


"Ей това е социологията – щом народът ти носи баница, баклава и вино, значи всичко е наред." Това каза Борисов в неделя, когато между откриването на пътен възел и решението да приеме оставките на двете ключови за управлението на ГЕРБ фигури се наложи да коментира и социологически данни за спада в доверието към правителството.
"И ти ли, Бойко - пет пари не давам дали наистина го вярваш, или верен на нрава си на лисик (не се сещам за названието на мъжка лисица) - а твоят нрав е точно такъв (никакъв лъв или друг истински директен хищник не си), играеш игрички с противника/жертвата, а пътьом и със зрителите (гласоподаватели - които в това си качество също се явяват своего рода жертви - косвени); та - и ти ли, Бойко?"
Първият коментар на постинга бе лингвистичен, за което благодаря - названието на мъжката лисица е "лисугер". Докато прави добро на народа (открива магистрали или нещо такова), междудругото споменава, че ей тъй на, махнал двама от кабинета. Не че е важно, ама да го каже. Т`ва ако не е лисугер...

2 коментара:

Мери Катлийн О'Луни каза...

мисля, че точният цитат е "населението ти носи"

Анонимен каза...

Тъпо , че чак лисугерско .....