събота, 3 март 2012 г.

Алексей Вишня - Кто мог бы быть президентом? (видео + анализ на актуалното положение)


Изключително достоверен приближен до властта източник ни съобщи резултатите от утрешните президентски избори в Русия. Цитираме буквално новината:

Алексей Вишня - Кто мог бы быть президентом?



[видео]
[край на видоето]

Някои все още неизтребени у нас русофоби могат да злословят, че това е новина отпреди много време, позовавайки се самия източник  [info]polittechno (Алексей Вишня)
"2 ноября 2006 года в 1 час 25 минут по Московскому времени я залил это на Ютюб и опубликовал в ЖЖ. Паркер повесил первый, за ним Литвинович, Норвежский Лесной, Радулова, Гага, Бригадир, Сумерк, Форис, и покатилось-покатилось-покатилось. Кстати сказать, я ничуть не призываю Путичку прямо всё бросить, и обратно садиться на трон, потому что в следующий раз мы опять выберем Дмитрия Анатольевича Медведева, который просто ещё ни разу не сказал прямо на камеру "Я" и не поставил после этого точку. Очень рад, что живу в это время, только всё же на душе как-то тревожно. Конечно, что говорить... но всё же. "

Но ако новината, че Той ще е президент, не е новина, защо новинарските агенции изобщо обръщат внимание на въпросните псевдоизбори? Съгласете се, че избори, за които отпреди 5 години се знае кой ще ги спечели, дори полупочтен човек не би се преплюл да ги назове без представката "псевдо".

Но да оставим на мира Путин, защото още Тютчев ни е предупредил "Умо́м Росси́ю не поня́ть" и да се замислим за нашия човек - за когото (без значение на конкретното лице), никой поет не е предупреждавал. 

Защо, питам г-жа Румяна Бъчварова, по длъжност обгрижваща имиджа Му, получаваме или нескопосни репортерски недоделки, създаващи само проблеми (като ония пържолки), или тъповати числа от НЦИОМ, на които не вярват и тия, които са ги подреждали в екселските таблици?!

Толкоз ли няма пари правителственият пиар шаман да поръча 2-3 клипа като тоя техноклип за Путин? Съвършено сериозно й го предлагам, при това безкористно (да не се коси заради ACTA).. Вярно е, че на някаквите вечномрънкащи интелигенти такъв клип ще им намали оценката за Него. Но първо, оценката на тези екземпляри си е намалена изначално и каквото и да правиш, няма да я дигнеш. Обаче второ, тая неизправимо недоволна част е не повече от 10-15%. А останалите? Кому оставяте останалите, г-жа Бъчварова? Оставяте ги на неграмотните репортерки и на водещите, бъркащи телевизиите с домове с червени фенери?!

Вашето Слънце произвежда такова количество всенародно разбираеми и прекрасно приемани от народа мисли и прочие съвкупности думи, че пресцентърът ви може да бълва по един такъв клип ката седмица. Повярвайте, без капка гавра го казвам (щото не съм била безгрешна към вас досежно гаврите) - рейтингът Му ще вдигне самолета като...., пфу, пак на гавра го докарах :-( Ша ма простите, щото знаете, че съм от ония 10-15% , за които рекох, че и магистрала от кухнята до банята да им построиш, все ще ти намерят кусур.

Само да не ме разберете погрешно за кухнята. Вярно, че я удвоих с малко бентонит и стъкло на балкона; ама ако не ми ги рушвате, обещавам като дойдат анкетьорите, да им кажа поне 80% за шефа ви. То не че са се изтрепали да идват, де. Ама аз ще им кажа, дори и по телефона да се обадят.



Няма коментари: