неделя, 22 януари 2012 г.

Отново брутално беззаконие на мутромилиционерската власт. Медиите позорно мълчат.


Ден и половина медиите позорно мълчаха за поредното брутално беззаконие на мутромилиционерската власт. Случаят се не бе потулен благодарение на Афера.бг, която следеше подробно развитието му, и заради Сашо Диков в "Канал 3", който пусна обширен репортаж. Медиапул, Дневник.бг и Дневник.бг също все пак се осмелиха, макар след часове и с по една срамежлива дописка.

"Интелектуалците", социолЪзите и политолЪзите, които иначе са на всяко гърне мерудия, мълчаха и още мълчат. Но когато има информация (заслуга на Афера и Сашо Диков), хората бързо разбират всичко, без да се нуждаят от лъжовните им обяснения, оправдания и псевдоанализи. Читателите на Дневник.бг точно и пълно зададоха истинските въпроси, на които трябва да отговаря МВР; посочиха гафовете и направиха изводите и оценките. Ето форума към 17 часа:



Преглед на профил

Dehumanizer

Рейтинг: 5853 Неутрално

За десет вероятно те застрелват веднага.
«Акъл море, глава кофпомпа.»

Оценка
-7 +184


Преглед на профил

xymax

Рейтинг: 274 Гневно
"Пет кутии цигари без бандерол са открити в дома на семейство Петър и Малина Начеви в с. Мировяне"

Престъпници!

Оценка
-4 +133


Преглед на профил

Десен

Рейтинг: 4453 Неутрално

Смешници!
Хората са направили групата във ФБ - Цветанов - подай си оставката!
http://www.facebook.com/groups/258713337501213
И сега - полицейски репресии.
Плоски като милиционери.
А защо не седнат да арестуват търговците на цигари без бандерол по всяко пазарище в София?


Оценка
-8 +140


Преглед на профил

Десен

Рейтинг: 4453 Неутрално
До коментар [#1] от "Dehumanizer":

Първо ти оправят тока обаче. Едва после те самоубиват със собствения ти пистолет който никога не си закупувал и за който никога не си искал разрешително.

Оценка
-9 +113


Преглед на профил

bbtzvtzv

Рейтинг: 142 Неутрално
Интересно, аз аз пусна анонимен сигнал срещу - да кажем - ЦЦ за избягване на данъчно облагане (не се е регистрирал по ДДС) , дали ще отидат да му разбият шестте хапартамента ?

Оценка
-3 +122




Оценка
-3 +23


Преглед на профил

дон пенчо

Рейтинг: 136 Неутрално
чета и не вярвам на ушите си...

Оценка
-4 +91


Преглед на профил

sofioter

Рейтинг: 767 Неутрално

Цвъ отново пречупи гръбнака на организираната престъпност, която а пропо вече всъщност не съществува по думите на горепосочения.

А тия кутии опаковани или разопаковани са били?

Оценка
-3 +99


Преглед на профил

Гражданин

Рейтинг: 325 Неутрално
Ей ченгетата от Второ РПУ, ако отидете на пазарите, в който и да е квартал в София, ще откриете във всеки циганин, който продава цигари там поне по 10-20 кутии без бандерол. По - голям ефект ще има от работата ви!

Оценка
-4 +108


Преглед на профил

kuty

Рейтинг: 1259 Неутрално
Малийййй... каква полицейщина! На женския пазар циганорите не ги закачат, а сега пет кутии намерили? Толкова им е акълят, на милиционерчетата!

Оценка
-4 +99


Преглед на профил

Славена

Рейтинг: 2205 Разстроено
Егати опасните хора! Направо Цвък. Цвък. да ги изправи още утре пред специализирания съд!
P.S. Апропо, ако обиколят пушачите сред депутатите и полицаите, колко кутии цигари без бандерол мислите, че ще открият в тях?!


Оценка
-4 +96


Преглед на профил

zg

Рейтинг: 2433 Неутрално
До коментар [#1] от "Dehumanizer":

По-тънка е работата. Разправата е безмилостна с "неправилната" контрабанда. Правилната всички я знаем и я виждаме ежедневно. В този смисъл контрабандата е "овладяна". Ако трябва освен бой и разстреляни ще има.

Оценка
-4 +67


Преглед на профил

sofia_21

Рейтинг: 546 Неутрално
Елементарен театър. Тя е направила група във Фейсбук може би срещу заплащане. Не вярвам девойката от Мировяне да е чак толкова обсебена от политиката, че просто ей-така да прави група. После някой подава сигнал срещу родителите. Идва полиция и хайдеее големия шум. Първи на линията е Сашо Диков. Големият борец за справедливост. Който иначе най-безсрамно урежда дъщеря си наляво и надясно. И от който никога няма да научите как собственикът на Канал 3 направи първия си милион.
Впрочем цъфна и вечния адвокат Марковски. Вчера бащата каза, че веднага след инцидента се е свързал с Марковски. Колко от вас имат телефона на адвоката ?!


Оценка
-114 +32


Преглед на профил

moreto

Рейтинг: 1184 Неутрално

Добре, че семейството не са се "самоубили" при обиска!
Оценка
-7 +92


Преглед на профил

5ar

Рейтинг: 311 Неутрално
Заподозрян за убийство влиза в апартамента си пуска си тока и т.н. и евентуално се самоубива.!?
За 5 кутии цигари без бандерил се слагат белезници на поне 4 човека и се разбиват врати ?!
Май нашата полиция нещо а ? Я Веско да им попее още малко..


Оценка
-5 +88


Преглед на профил

DoPe

Рейтинг: 1230 Неутрално

Доскоро цигари без бандерол се продаваха в барчето на Парламента. Депутатите много ги пушеха. Един дори заяви, че ще плаща глоби, но няма да спре да пуши на забранени места.
Оценка
-5 +86


Преглед на профил

NewRe

Рейтинг: 706 Неутрално

Само 5 кутии ли са успели да им подхвърлят.
Те така могат да влязат в дома на всеки и да си правят каквото си искат - НЕЩАСТНИЦИ


Оценка
-6 +82


Преглед на профил

Comandante Marques

Рейтинг: 2758 Любопитно
това е кретения в чист вид - дори и пет стека да са, едва ли това би оправдало дори разходите по цялата акция, в която са участвали около 20 заптиета. За насилието при задържането няма какво да говорим - то е белег за това доколко увредени са ментално милиционерите - събрали се на глутница и били възрастен мъж и жена...


Оценка
-5 +77


Преглед на профил

NewRe

Рейтинг: 706 Неутрално
До коментар [#13] от "sofia_21":

Ти си абсолютен болен мозък. Бегай да гледаш курволезич

Оценка
-16 +55


Преглед на профил

442

Рейтинг: 2816 Неутрално
А бе много са курназ нашите милиционери. На умряло куче самурайски меч вадят. Също много добре се справят, ако някъде има нещо за хапване, на аванта разбира се, и на пийване не отказват, обаче най-добри са, като се притаят в засада зад някой безумно поставен знак, тогава цена нямат. За друго не ги търси, защото или не са на работа, или имат много задачи.


Оценка
-4 +59


Преглед на профил

Comandante Marques

Рейтинг: 2758 Гневно
на тъпия милиционер-физкултурник Цвъки ще кажа нещо, което се учи в 3-ти курс в ЮФ - размера на принудата и санкцията спрямо закононарушителите трябва да съответства на предполагаемото нарушение. Дори и да са имали склад за нелегални цигари, няма причина да бъдат бити при задържането. Това отново повтаря случая с Чората - вързан с белезници човек беше бит до смърт за забавление на оскотелите заптиета



Оценка
-4 +67


Преглед на профил

LZ161

Рейтинг: 2104 Любопитно
очаквам ефективни присъди над цялото семейство, а дъщерята най-вероятно ще бъде вкарана в психиатрия за безнравствено поведение - разхождала се е по прашки пред ченгетата


Оценка
-6 +62


Преглед на профил

outside

Рейтинг: 926 Разстроено
Когато преди две години комунистите-милиционери премахнаха една дума "на склад" от чл.234 от НК стана ясно, че милиционерския произвол ще се увеличи.
Това е сега
Чл. 234. (Отм. - ДВ, бр. 1 от 1991 г., нов - ДВ, бр. 107 от 1996 г.) (1) (Изм. - ДВ, бр. 92 от 2002 г., изм. - ДВ, бр. 75 от 2006 г., в сила от 13.10.2006 г., изм. - ДВ, бр. 26 от 2010 г.) Който продава или държи акцизни стоки без бандерол, когато такъв се изисква по закон, в немаловажни случаи, се наказва с лишаване от свобода от една до шест години и глоба до 10-кратния размер на пазарната цена на продаваните стоки, както и с лишаване от права по чл. 37, ал. 1, т. 7.

А преди имаше думата "на склад". Сега срещу всеки може да се пусне анонимен донос, че има кутия цигари без бандерол и да му закачат СРС (защото престъплението е тежко) или да му пратят баретите. Това за 1 (една) кутия цигари по сигнал (може и анонимен)

Като гледам Цвъчко и големият брой СРС-та сигурно са закачили всеки инакомислещ по този член.
Ей затова дядо ми казваше - няма бивши комунисти. Аз добавям - няма бивши мутри, няма бивши милиционери.



Оценка
-4 +50


Преглед на профил

sofia_21

Рейтинг: 546 Неутрално
Модераторе - моля да изтриете постинг номер 19. Не е нужно да посочвам причината. Всички я виждат. Все пак тук не е Женския пазар.

Оценка
-49 +10


Преглед на профил

Comandante Marques

Рейтинг: 2758 Весело
До коментар [#14] от "moreto":

недей че, може и повторен обиск да последва 


Оценка
-4 +25


Преглед на профил

нервна

Рейтинг: 1382 Любопитно
Пет кутии?! Я да дойдат на пазаря в Плевен и да бръкнат в пазвите на циганките - не по 5 кутии - по 5 стека ще намерят. Ще тарашат ли маалата?!
Прост-по-прост-най-прост-Цвк-Цвък

Оценка
-5 +57


Преглед на профил

Вени Марковски

Рейтинг: 1094 Гневно
Тяхната милиция ни гази, с други думи. Защото, съгласете се, не може да опази всички, ако не гони някои. Но аз бих попитал онова недоразумение, дето е министър, при това в Парламента, ако бях депутат следните въпроси (а вие, форумци, може да ги допълните - току-виж някой депутат ги прочете и наистина попита недоразумението): Колко пари е изхарчила милицията в течение на 45 дни, в които е "работила" по сигнала? Кой е подал този "сигнал"? Кой ще заплати нанесените морални и материални щети? Кой ще понесе отговорност за идиотията си? Защо началникът споменава за намерените цигари без бандерол в магазина - ако това е било престъпление, защо собственикът не е с повдигнато обвинение? Ако няма достатъчно данни за извършено престъпление, защо тогава г-н Кръстев разгласява тези данни - т.е. те не са следствена тайна, т.е. са нищо? И още нещо бих попитал: КОЛКО са тези МНОГО сигнали, които не се потвърждават и при колко от тях се стига до използване на БОП-аджии, чупене на мебели, нахлуване в жилище и т.н.?
Оценка
-4 +59


Преглед на профил

Comandante Marques

Рейтинг: 2758 Неутрално
До коментар [#13] от "sofia_21":

много ти е лесно да подбираш фактите както ти е кеф на тебе - да не си бил в групата за оглед?


Оценка
-4 +31


Преглед на профил

Делян Делчев

Рейтинг: 2209 Неутрално
Всъщност те не отричат нищо от оплакването на семейството, а само го потвърждават, оправдавайки се. Служители на МВР не съм убеден че имат права да правят такова претърсване без доброволно съгласие и без присъствие на прокурор. Според Правилника за приложение на Закона за МВР, такова право има ГДБОП, така че е възможно това конкретно оправдание дори да е невярно, а ако е вярно, то да има нарушение. По важният въпрос е да излезе прокурора и съдията, които са дали разрешение за съответното претърсване и да обяснят защо са го направили. Ако това не стане, не виждам как ще може МВР да оправдае очевидната издънка, която им се нареди поредна за последните седмици.

Оценка
-1 +52


Преглед на профил

NPaine

Рейтинг: 3998 Гневно
Пет кутии цигари !?

Да ги бяха застреляли на място гадините мръсни!

Национални предатели, само Белене за такива!

Да живее Милиционерска Република България начело с другаря Живк... Борисов!

Вечна слава на Народната Милиция!



Оценка
-2 +68


Преглед на профил

DrAvalanche

Рейтинг: 2730 Неутрално
Явно цялата престъпност е преборена и полицията разчиства последните следи от черноборсаджийство. Няма вече наркотици, отвличания, убийства, кражби от домовете и наличието на 5 кутии цигари без бандерол е организирана престъпност. Добре дошли в страната на развития милиционеро-герберизъм.

Оценка
-2 +52


Преглед на профил

Славена

Рейтинг: 2205 Неутрално
Стойността на тези пет кутии е толкова пренебрежително ниска, че въобще не може да се говори за съставомерност на деянието. Така, че дори да се намери достатъчно страхлив прокурор, който под натиска на милиционерите да им повдигне обвинение и да го внесе в съда, тези хора ще бъдат оправдани. Остава обаче въпросът за похарчените пари на данъкоплатците при тази "велика полицейска операция". Месец и половина двадесет ченгета са били впрегнати да работят по този уникално "заплетен" случай... В същото време бензинът и консумативите в полицейските управления никога не достигат!


Оценка
-3 +48


Преглед на профил

Мерилин

Рейтинг: 2326 Неутрално
срещу Начев през 2010 година е образувано досъдебно производство за съхранението на цигари без бандерол в магазин в кв. "Стрелбище".

Да но тогава не я е имало страницата във фейсбук, за да се оправдават с нея.

Оценка
-38 +13


Преглед на профил

deepdp

Рейтинг: 2719 Неутрално
До коментар [#13] от "sofia_21":

++++++++++++
Както казва С. Диков : 1:1

Оценка
-28 +7


Преглед на профил

edo_52

Рейтинг: 36 Неутрално
Петър и Малина обясниха, че са задържани в събота в квартал "Илиянци" от "30 въоръжени служители на ГДБОП".

Очевидно престъпността в България е намаляла до степен 30 въоръжени служители на ГДБОП??? да припкат за 5 кутии цигари без бандерол. Или може би служителите са твърде много, та чудят къде да ги пратят?!
Министър Дянков, ето ти резерв за бюджета и пенсионната система!


Оценка
-2 +48


Преглед на профил

Comandante Marques

Рейтинг: 2758 Любопитно
между другото сега се сещам - при обиска е трябвало да присъстват граждани в качеството им на поемни лица. Може да се провери имало ли е поемни лица, кои са били те (защото заптиетата понякога си водят и поемните лица - други заптиета, които случайно били там), и какво биха разказали и те по случая.



Оценка
-2 +40


Преглед на профил

Делян Делчев

Рейтинг: 2209 Неутрално
До коментар [#17] от "NewRe":

Е, толкова са носили в себе си Били са сигурни, че ще намерят нещо, ама нищо. Да бяха излезли отпред блока сигурно някой манго е щял да продаде на полицаите още малко без бандеролни кутии, за да стане обвинението по тържествено.



Оценка
-2 +37


Преглед на профил

samir

Рейтинг: 877 Неутрално
До коментар [#32] от "Славена":

Недей така, днес 5 кутии без бандерол, утре ще започнат без билет в трамвая да се возат!!!

Оценка
-2 +52


Преглед на профил

msp

Рейтинг: 430 Весело
Тези действително са решила да свалят ББ от власт. То май други няма да могат, но нашата полиция може и да го направи. Хората на ЦЦ надминаха и министъра си. Няма да казвам по какво, всеки да си го помисли сам и допише...

Оценка
-2 +40


Преглед на профил

Славена

Рейтинг: 2205 Весело
До коментар [#38] от "samir":
Изключително опасни рецидивисти!






Оценка
-2 +27


Преглед на профил

bambuk_iv

Рейтинг: 123 Неутрално
Никога до сега , твърдението ГЕРБ=ГРОБ за България не е било по актуално ...

Оценка
-2 +33


Преглед на профил

Мерилин

Рейтинг: 2326 Весело
дъщерята най-вероятно ще бъде вкарана в психиатрия за безнравствено поведение - разхождала се е по прашки пред ченгетата - цитат на коментар #22 от “LZ161”

Не, това за вкарването в психиатрията си е ваш комунистически патент, още от времето на бащицата ви Сталин.



Оценка
-37 +8


Преглед на профил

Moi6e ot Israel (onziSa6tia ve!)

Рейтинг: 6712 Неутрално
Тези действително са решила да свалят ББ от власт. То май други няма да могат, но нашата полиция може и да го направи. - цитат на коментар #39 от “msp”
Не намирам друго логично обяснение. Колкото и абсурдно да звучи...май си прав

Оценка
-2 +33


Преглед на профил

NewRe

Рейтинг: 706 Неутрално
Интересно какво ще стане, ако се случи да бъдат разстреляни няколко качулати гълъба!

Оценка
-3 +22


Преглед на профил

Thermobee

Рейтинг: 3409 Неутрално
Оссве задължителното дело срещу държавата за причинените вреди, съветвам пострадалите от денелашката милиционерщина да се свържат с депутат от опозицията от техния многомандатен избирателен район и да го помолят да внесе питане до министъра на вътрешните работи за случая. Добре е да се обърнат и към омбудсмана и да изпратят сигнал и до Европейската комисия.


Оценка
-1 +29


Преглед на профил

ikapitan

Рейтинг: 741 Неутрално
цели пет кутии? аууу престъпници!
директно на кладата

Оценка
-1 +29


Преглед на профил

typalypa

Рейтинг: 38 Гневно
А бе ректум ченгеджийски ние за това ли плащаме данъци ти да ходиш и да обираш фасовете по хорските къщи ,и после ранно пенсиониране и заплатки на куп? Тея заприличаха на махленски клюкарки. Работили един месец-5 кутии цигари. За един месец работа във затвора имат по голяма производителност на труда,че се и хвали.И аз няма да гласувам за герб няма ли да дойдеш да видиш какво пуша


Оценка
-2 +40


Преглед на профил

punakazanlak

Рейтинг: 584 Весело
Ето тук не мога да не цитирам Тери Пратчет, ама много на място ми се струва:
"...Ченгетата винаги са малцинство, затова можеш да си ченге само когато хората са съгласни. Ако променят гледната си точка и им светне, че си поредният типичен идиот със значка, която не струва и едно пени, накрая се превръщаш в петно на паважа..."
Този цитат сигурно ще се появи и под други статии с подобна тематика...


Оценка
-1 +33


Преглед на профил

AzDebil

Рейтинг: 2025 Любопитно
Само в диктатура се наказва за свободно изразена мисъл срещу управляващите!
Д И К Т А Т У Р А !
На някай да не му е ясно, в каква държава живее вече?!
!


Оценка
-2 +40


Преглед на профил

dragozow

Рейтинг: 2178 Неутрално
Голяма работа, полицаите много добре знаят къде се продават въпросните цигари...ама като ги хванат ги пускат. Сега ще изкарат тия за 5 кутии контрабандисти и ще си препишат разбиването на международен канал. Половината от цигарите на пазара са именно без бандерол, това е работа на митниците и полицията.
Сложете бутон "редактирай" на собствените комeнтари.



Оценка
-1 +31


Преглед на профил

ikapitan

Рейтинг: 741 Неутрално
20 служители на СДВР за 5 кутии???

"Много често се случва това - да имаме сигнал и той да не се потвърди"
да взема да им звънна че съседа пуши цигари без бандерол...дали ще пратят 20 служителя да проверят???


Оценка
-1 +32


Преглед на профил

5149mich

Рейтинг: 2336 Неутрално
Жалко че Ленин и Сталин не са живи. Ако бяха, тези контрабандисти щяха да бъдат немедлено обесени пред входната им врата. А властта у нас е слаба. Бой, глад и стригане...другари....

Оценка
-2 +20


Преглед на профил

Станислав Димитров

Рейтинг: 2252 Неутрално
Само остава да се осъде за пет кутий цигари

Оценка
-2 +23


Преглед на профил

pump it!

Рейтинг: 257 Гневно
Наистина потресаващо - месец и половина 20 служители на СДВР са дебнали тези хора, за да открият накрая ... 5 кутии цигари без бандерол!

И забележете - да ги арестуват са изпратени ... 30 тежковъоръжени БОПаджии!
Като че ли имат насреща си бандата на СИК от времето преди да купи най-висшия полицейски пост - главен секретар на МВР - за свой много известен днес член!

След титаничния многомесечен труд на милиционерите - 5 кутии цигари!
За които не е ясно намерени ли са или подхвърлени!

И ние сме принудени да ги издържаме тия...

Оценка
-3 +41


Преглед на профил

Вени Марковски

Рейтинг: 1094 Разстроено
Да но тогава не я е имало страницата във фейсбук, за да се оправдават с нея. - цитат на коментар #33 от “Мерилин”

Мерилин, това, че е имало образувано досъдебно производство в нашата родина България (НРБ) не означава нищо. Ето защо:
- Първо, ЗАЩО вярвате на милиционера, който твърди подобно нещо? Само защото го твърди или само защото е милиционер? Ако утре каже, че и срещу Вас или някой Ваш близък е "имало образувано досъдебно производство", това ще бъде ли вярно или тогава ще протестирате?
- Второ, АКО е имало (ние не знаем дали е така, но да приемем, че все пак милиционерът не лъже, макар и да нямаме никакво основание да му вярваме), това какво означава? Как е приключило две години по-късно? Ще ви кажа: с признание от страна на прокуратурата, че няма данни за извършено престъпление. Защо мисля така ли? Защото иначе щяха да са повдигнали обвинение и човекът да е в съда.
- Трето, имало е и преди измислени обвинения, но поне бяха свързани с членството в ЕС и НАТО. Сещам се за братята Маргини, за бившия министър Цонев. Въпросните хора, в чийто дом са открити 4 кутии (т.е. 80 цигари?) не без бандерол, а със - забележете! - стар бандерол, едва ли са от такъв ранг, че ЕК да ни похвали за борбата с престъпността.
- И т.н., и т.н. Още по темата - тук: http://hadjigenov.com/?p=2239
Оценка
-1 +31


Преглед на профил

hristo1951

Рейтинг: 169 Неутрално
БЕЗ КОМЕНТАР...............................ИАЧЕ.

Оценка
-1 +20


Преглед на профил

Читател

Рейтинг: 4324 Неутрално
За 5 кутии цигари 20 полицаи - те да не разбиват фабрика, че са ангажирали такъв ресурс? Защо реват, че все са им малко парите при такава производителност?

Оценка
-1 +28


Преглед на профил

sofia_21

Рейтинг: 546 Неутрално
До коментар [#55] от "Вени Марковски":

А какво ще кажеш драги, който си внук на създателя на македонската азбука (и който после дойде в България и рог от комунистическото изобилие - вила и др. се изля върху него) за това:



http://press.mvr.bg/NEWS/news120122_05.htm

В САЩ, където живееш когато някой откаже да изпълни полицейски разпореждания какво става ? С бонбони ли го черпят ? Впрочем - защо според теб във вестника не е публикувано


това официално съобщение ?!

Оценка
-32 +5


Преглед на профил

lol

Рейтинг: 3130 Любопитно
До коментар [#13] от "sofia_21":


да бе верно, че няма вариант да не харесваш слънцето и че всяко евентуално недеволство е инсценировка на алексей петров и станишев.
Гоце, яж "цензурирано от дневник за обидно описание на кулинарните предпочитания на конкретна личност"!


Оценка
-2 +23


Преглед на профил

Ипончо Рапончо

Рейтинг: 4697 Неутрално
Тъпите Цветанови милиционери отново станаха за смях.
Обаче тъпият народ продължава да им се възхищава.
Може ли за 5 кутии цигари да щурмуваш дома на хорицата
с 30 тежко въоръжени барети, а в същото време да пазиш нарколабораториите и да ескортираш производството им.

Иначе няма да е лошо и Европа да се намеси, имайки се предвид политическия мотив за нахлуването.
Съм много убав и тъй прекрасен най-уникатен !

Оценка
-2 +35


Преглед на профил

Варна

Рейтинг: 1155 Неутрално
Кой знае какво точно, как и защо се е случило, но че нашата Полиция не пипа и не работи достатъчно професионално е ясно и за децата. С милиционерски хватки и комунистическа грубост постигате само обратния ефект, бе, г-да "полицаи", научете се да работите по европейски, културно и с уважение към всеки гражданин и към себе си.


Оценка
-2 +20


Преглед на профил

W140

Рейтинг: 1688 Гневно
За 20 се затрива цялото село и Веско възхвалява с нова песен нашата полиция

Оценка
-1 +25


Преглед на профил

Ivan Petrov

Рейтинг: 1473 Неутрално
Най-смешното е, че става въпрос за престъпници или поне за картотекирани вероятни такива, които обаче дръзват да бъдат и по-храбри и да се обявят против режима, който им пречи?! - А дали е така?!
Има много случаи на самоубили се хора с дясната ръка в лявото слепоочие, които са си тъпа милиционерска нискоинтелигентна постановка, имаше случаи на самообесили се родители на деца в килията си и на блъскани "случайно" странично коли на шофьори, които не са спазили поетите ангажименти към държавната номенклатурна мафия, всички те биват отстранявани, нелепо, а техните заместници стават по-работливи и всеотдайни и от пчеличките в отсрещния кошер, след като им се смени стопанина...
В този конкретен случай, най-вероятно доходите на семейството не са регламентирани на 100% законово, но най-важното е да се разбере истинската причина за ангажирането на 30 баретки в акция, с последвало унизително излагане над 2 часа на родителите на показ пред къщата им по белезници, а на децата по бельо в студа, както и принудителното разбиване на входна врата, при положение наличието на изрични молби за използването на подадения ключ от страна на семейството към блюстителите на реда!!! - навремето руснаците имаха аларми съз забранения у нас нервно-паралитичен газ, от който след това оставаше половин мераклия....
Важно е да се знае причината за акцията, защото както всички знаем във всяко сериозно престъпление в България, винаги в дъното стои действащ или бивш полицаи(не дай си боже политик) - вярвайте ми, полицията винаги има информация за систематичните интереси на контингента и бизнес авантюрите му, затова нищо не става без благословията на родната милиция, освен ако някой не тръгне с рогата напред, но е за кратко!!!
'Та въпросът е: Таткото ли е тръгнал с рогата напред или щерка му??? - Защото, ако е щерка му, Аз лично не бих се посвенил да се изправя срещу Боце в мрака, особено ако акцията беше насочена срещу моето семейство!!!
Осъзнавате ли, че ако бащата на това семейство е политическа поръчка, заради дъщеря му, автоматично ситуацията го превръща в камикадзе, а Правителството в сбирщина от шутове?!
Дано да е, заради лансираното от полицията престъпно минало на бащата, защото иначе не ми се мисли какво я чака България с Бойко!!!
Дано правдата възтържествува, но затова трябва гражданско общество и истински държавници, които не се притесняват от конкуренция, опозиция и прозрачна среда, но са се отдали в опазване и укрепване на основните устои на държавата - учители, съд, прокуратура, следствие и полиция, лекари, попадии и силно добре образовано гражданско общество с достойнство, съставлявано и от обективни хора с успешен мениджърски опит - общество на което традиционните семейни ценности са в основата на цветоусещането му!!!

-1 +26


Преглед на профил

Вени Марковски

Рейтинг: 1094 Весело
Я да дойдат на пазаря в Плевен и да бръкнат в пазвите на циганките- цитат на коментар #26 от “нервна”
Те сигурно бъркат в пазвите им, но не за да търсят цигари, а за да намерят облекчение и успокоение на нервите, които иначе ги губят в подобни безсмислени операции по нареждане на шефовете-идиоти...


Оценка
-1 +17


Преглед на профил

СДС

Рейтинг: 4788 Весело
В операцията са участвали общо 20 служители на СДВР.
.................
20 служители - 5 кутии,
5 служители - 1 "самоубил" ся.
25 служители - 5 кутии и един "самоубил" ся.

Съюз на Държавните Сигурности Времето е наше! Времето е пари! Парите са наши, времето е Ваше! 


Оценка
+25


Преглед на профил

Мерилин

Рейтинг: 2326 Неутрално
това, че е имало образувано досъдебно производство в нашата родина България (НРБ) не означава нищо.- цитат на коментар #55 от “Вени Марковски”

Господине, съгласна съм с вас, съгласна съм и с това че полицаите са превишили пълномощията си и напоследък съвсем го удариха през просото, редят простотия след простотия, с всичко това съм съгласна, не съм съгласна само с тезата, че това е отмъщение заради страницата във фейсбук, тази теза е не по-малко смешна от въпросните 5 кутии цигари, без бандерол.


Оценка
-22 +4


Преглед на профил

BIG AL

Рейтинг: 3459 Весело
Пет кутии цигари без бандерол са открити в дома на оплакалото се от полицейско насилие семейство..)))))))))
...............................................
Можеш да пушиш САМО ако си гласувал за Боко !!!
Ако пушиш и НЕ си гласувал за Боко - бой от качулките !!
...............................................

Из Последната заповед на Цвъ....))
BIG AL

Оценка
-1 +20


Преглед на профил

komutator

Рейтинг: 172 Неутрално
До Sofia_21:
Помня много добре живота преди 1989. Изцепките които върши в момента физкултурника, страшно ми заприличват на случващото се тогава. Само че не е познал ако си мисли че ще сплаши хората. Напротив, само ще увеличи омразата срещу срущу любимия ти вожд. А такива дежурни милиционери като теб скоро няма да получават стотинките за възвеличаването на мутрите по форумите...



Оценка
+22


Преглед на профил

Irina

Рейтинг: 2161 Весело
Пет кутии цигари ! Потресаващо.!
Операция „Фас“ -приключи успешно.Виновните ще бъдат наказани!

Оценка
+26


Преглед на профил

rosencho

Рейтинг: 0 Неутрално
Тиквата,е страхливо и злобно същество.Това се опитва да направи с тези акции,хората да изпитват страх и тормоз.Същото беше с агитката на "Левски".

Оценка
-2 +19


Преглед на профил

Славена

Рейтинг: 2205 Неутрално
До коментар [#55] от "Вени Марковски":
Ако аз утре подам в някое районно жалба срещу Вас за това, че сте ме настъпил на улицата, тази жалба автоматично влиза в системата на МВР, нищо, че никой няма да си мръдне пръста по нея, защото дори най-тъпият полицая ще разбере, че става дума за глупост. Но оттук насетне при всеки "удобен" случай за Вас могат да кажат, че сте "добре известен на полицията"...


Оценка
+20


Преглед на профил

Вени Марковски

Рейтинг: 1094 Любопитно
не съм съгласна само с тезата, че това е отмъщение заради страницата във фейсбук, тази теза е не по-малко смешна от въпросните 5 кутии цигари, без бандерол.- цитат на коментар #66 от “Мерилин”
Знаете ли, аз също се съмнявам в тази версия на Ралица (не съм член на групата, не съм я следил за това какво пише там), но понякога човек трябва да маха едно след друго възможните решения и когато остане едно, дори и да е смешно, то по всяка вероятност е... вярно.



Оценка
+18


Преглед на профил

mitkoha

Рейтинг: 157 Неутрално
Реториката на МВР е това, което ме плаши най-много.

Внушава се, че ако човек има 5 кутии (това даже един стек не е) цигари без бандерол, значи полицията е свободна да го бие и да впряга 20 души за зрелищния му арест. А това да имаш цигари без бандерол не е никакво, ама никакво нарушение. Аз като си купувам тютюн с бандерол, изсипвам го в бурканче, хвърлям опаковката и после си свивам цигари за собствена употреба, също ли съм нелегален?

Внушава се също, че щом е имало "преписка" срещу някого, значи той е особено опасен (и съответно - пак може да се бие безнаказано). Преписка обаче се прави при всякакви рутинни проверки, включително при анонимен, необоснован сигнал от конкурент.

Оценка
+19


Преглед на профил

mentra65

Рейтинг: 210 Любопитно
А па язе съм от село,но имам работа и два три пъти у седмицата пътувам до ПЛЕВЕН и СОФИЯ,минавам по работа през Женския пазар в СОФИЯ и централния в ПЛЕВЕН.ПОНЕ 10 МАНГАЛА МЕ ПИТАТ ДА КУПЯ ЦИГАРИ.СИГУРНО ИМА ИНСТРУКЦИЙ ДА НЕ СЕ ПИПАТ МАНГАЛИТЕ...............................

Оценка
+17


Преглед на профил

Мерилин

Рейтинг: 2326 Весело
[quote#71:"Славена"]Ако аз утре подам в някое районно жалба срещу Вас за това, че сте ме настъпил..при всеки "удобен" случай за Вас могат да кажат, че сте

"добре известен на полицията"... като много настъпателен индивид.



Оценка
-10 +6


Преглед на профил

Митридат

Рейтинг: 2624 Весело
Колеги с жълто оцветените (високо оценените) постинги. Който от вас пуши, да си скрие цигарите (със или без бандерол). Който не пуши, да прочисти килера или хладилника от опасни напитки - я винце "Мераклийско" за 2 лева литъра, я някоя водка, дето според рекламата "запазва спомените". Че да няма в понеделник рязък спад на активността във форума на "Дневник".
"Те атакуваха кмета на София тогава, но пропуснаха най-важното, пропуснаха ме мен" (из бисерите на Цв.Цветанов)


Оценка
-2 +19


Преглед на профил

BGman1

Рейтинг: 8075 Весело
До коментар [#60] от "Ипончо Рапончо":

Престъпници, ще ми държат цели пет кутии контрабандни цигари...къде се намират те...че ние сме във Европейския съюз...това е недопустимо...че и търсят политически чадър...ако беше така то "Ипончо Рапончо"всеки ден щяха да го пребиват защото не спира да плюе по правителството...но него не го бият...защо...

big man


Оценка
-8 +15


Преглед на профил

нервна

Рейтинг: 1382 Весело
До коментар [#64] от "Вени Марковски":
Те сигурно бъркат в пазвите им- цитат на коментар #64 от “Вени Марковски”
Бъркат избирателно в правилните пазви .Взависимост съответните цигански кланове на чий канал чиракуват - на Шадраван Пикаев или на Цецо Многоимотния.



Оценка
-1 +16


Преглед на профил

palermo88

Рейтинг: 1101 Неутрално
пет пакета цигари е несериозна работа и аз мога да подхвърля на някой , за да оправдая ареста , нека заловят тези с големите пратки на кашони .

Оценка
-2 +14


Преглед на профил

dodge_ram

Рейтинг: 3684 Неутрално
Родната милиция отчита дейност. Много бих желал да ги видя да влизат така в резиденцията на Черепа, за да конфискуват крадени антики.

Жалки фуражки потни.


Оценка
-3 +19


Преглед на профил

Десен

Рейтинг: 4453 Неутрално
Същото беше с агитката на "Левски".- цитат на коментар #70 от “rosencho”
Не беше същото. Там куките им подхвърлиха дрога и ги окошариха за бая дълго в затвора ефективно.


Оценка
-2 +13


Преглед на профил

Курт Деликуртев

Рейтинг: 7683 Неутрално
Пет кутии КОНТРАБАНДА цигари са открити! А пискате, все едно нищо нередно не е открито!!

При цигарите без бандерол се краде много, първо ДДС-то, второ акциза и трето се стимулира контрабандата. Не може да твърдите, че видите ли е много малко прегрешение!
Успешен старт на първият мандат на президента Плевнелиев! 


Оценка
-19 +5


Преглед на профил

Graf

Рейтинг: 3190 Неутрално
Тя е направила група във Фейсбук може би срещу заплащане. Не вярвам девойката от Мировяне да е чак толкова обсебена- цитат на коментар #13 от “sofia_21”


Модераторе - моля да изтриете постинг номер 19. Не е нужно да посочвам причината. Всички я виждат. Все пак тук не е Женския пазар. - цитат на коментар #24 от “sofia_21”

Поредният милиционерин с мисли по същество.
И с молби към модовете за цензура.
Сал милиционерщината, според милиционеринът, открила 5 кутии БЕЗ БАНДЕРОЛ е у ред, а Диков, адвокати разни и девойка с фейсгрупа срещу Партията и вожда - нефелни та нефелни...
И разбира се, мърлява лъжа:
Вчера бащата каза, че веднага след инцидента се е свързал с Марковски. Колко от вас имат телефона на адвоката ?! - цитат на коментар #13 от “sofia_21”
Милиционерщина.
По-стресираща е разбира се молоумщината в РПУ-то. На тази във форума, дето ни я поднасят гереберите свикнахме. Месец и половина работили по случая 20 шапки, провели брилянтно акцията и резултата - 5 кутии боро за лична употреба у стаята на дъщерята. Дали са от фрии шопа, дали са от официалното пазарище на Женския пазар за акцизни стоки само Бог знае, но къртовският труд на тия е с резултатност нула, а някакви бавноразвиващи се индивиди на заплата ни обясняват как всичко е в реда на нещата.
""Много често се случва това - да имаме сигнал и той да не се потвърди"
Боже, колко често се случва туй? Щото взе да ми идва повече професионализма на тия от първо, второ и N-то помощно..
Указание за гербери: "Всяко нещо трябва да се прави толкова просто, колкото е възможно. Но не по-просто! "


Оценка
-3 +20


Преглед на профил

Читател

Рейтинг: 4324 Неутрално
До коментар [#66] от "Мерилин":

Поредната мистерия в родното МВР. Нито страницата във Фейсбук, нито 5-те кутии цигари оправдават ангажирането на 20 човека от спец-частите. Ако така я карат, и 2 млрд. лв. бюджет няма да им стигат.

Оценка
+17


Преглед на профил

А БЪ В

Рейтинг: 5016 Неутрално
"...участвали общо 20 служители на СДВР." -
и ПРЕДИ и СЕГА
МВР на ВИСОТА...
А БЪ В – ОТЛИЧАВАТ и СБЛИЖАВАТ в един глобален свят...

Оценка
+12


Преглед на профил

Митридат

Рейтинг: 2624 Весело
До коментар [#82] от "Курт Деликуртев":

Така е. А печалбите от контрабандата на количества от 5 кутии и надолу стават шеметни.
"Те атакуваха кмета на София тогава, но пропуснаха най-важното, пропуснаха ме мен" (из бисерите на Цв.Цветанов)


Оценка
-2 +17


Преглед на профил

sofia_21

Рейтинг: 546 Неутрално
  • 87
  • 16:13
  • 22 яну, 2012
До коментар [#68] от "komutator":

И аз го помня. И се чудя дали сериозно мислиш, че има знак за равенство ?! Този не се подчинява на полицейско разпореждане и сега орева света....А тогава ? Да не се подчиниш на милиционер ?! Помислял ли си го ? Че тогава за хора за политически изказвания бяха вкарвани в Стара Загора - не в тамошната кръчма, а в затвора. Да ти припомня ли през 1983 г. насред София какво стана ? На Витошка се изсипаха милиционерските джипки и всички заведния бяха затворени. И хората стояха вътре и трябваше да дават обяснения защо не са на работа ? И някои бяха натикани в джипките. Протести имаше ли)) ? Да беше това отразено по тв (тогава беше единствена) или във вестниците)) ? Ами оня лудият като изби през 1974 г. 10 души в Студентски град след като гледал "Кръстникът" да не би надълго и нашироко да се е коментирало ? Имаше едно кратко съобщение в "Р. дело" и дотук.
Сега ситуацията е съвършенно различна. И такива като Марковски (внук на болшевишката шайка превърнала България във феодално имение навремето) просто манипулират. Неговите приказки могат да хванат дикиш само сред 20-30 годишните, които не знаят какво беше.
А тези, които поначало са настроени срещу Борисов са ясни. Каквото и да се случи той и ГЕРБ са виновни.


Оценка
-17 +3


Преглед на профил

Мерилин

Рейтинг: 2326 Неутрално
До коментар [#72] от "Вени Марковски":

Така е, мисля че Алеко Константинов беше казал, че в България най-вероятно е това, което не е за вярване.
ПП Доколкото разбирам, поетът Венко Марковски ви е дядо, спомням си един прекрасен стих от него:

Човекът е скала и непонятна пласт
човекът е съдбовен мост под небосвода,
с народа натежава, като буен клас
и мре, когато се откъсне от народа.

Това бих го сложила в Парламента, Президентството и Министерския съвет.




Оценка
-6 +2


Преглед на профил

sofia_21

Рейтинг: 546 Неутрално
До коментар [#83] от "Graf":

Винаги се правиш на интересен. Продължавай. Не ми пречиш.



Оценка
-11 +4


Преглед на профил

4e

Рейтинг: 571 Неутрално
Цецко така ли харчи милионите народна пара? За това ли му плащаме данъци? За 5 кътии цигари.........по сигнал......... ЦЕЦО е ти сигнал - иди се разходи около КАТ Пловдив, в електората ще намериш поне 5 000 000 кутии и всички са без бандерол

Оценка
-2 +8


Преглед на профил

AzDebil

Рейтинг: 2025 Весело
До коментар [#82] от "Курт Деликуртев":

Споко, бе, като му дойде времето, теб ще те профилактират и за по-малко.



Оценка
-3 +10


Преглед на профил

tonywolf

Рейтинг: 515 Неутрално
От отчета на Цвъковите любимци следва, че през всяка циганска махала трябва да мине Горнобанската танкова бригада .... без да слиза от танковете.
Щом за 5 кутии те размазват....
За сетен път се убеждавам, че олигофренията не познава граници...
Лошото е, че ни и управлява..
По-добре да премълчиш и да те смятат за тъп, отколкото да си отвориш устата и да разсееш всички съмнения....


Оценка
+12


Преглед на профил

zg

Рейтинг: 2433 Неутрално
Преписка обаче се прави при всякакви рутинни проверки, включително при анонимен, необоснован сигнал от конкурент. - цитат на коментар #73 от “mitkoha”

В десетката. Нека просто кажем, че е имало молба на "дарител" на МВР, на която не са могли да откажат.

Оценка
+12


Преглед на профил

Мерилин

Рейтинг: 2326 Неутрално
Ако така я карат, и 2 млрд. лв. бюджет няма да им стигат. - цитат на коментар #84 от “Читател”

Безспорно.



Оценка
-3 +2


Преглед на профил

biba_jaba

Рейтинг: 995 Весело
Пет кутии цигари!
Гръбнакът на цигарената мафия е пречупен.
И то.....с ползването само на 30 камандоси.

Пребиваването в социалните мрежи от служебния компютър е по-голяма заплаха за капитализма от пролетарска революция.

Оценка
+13


Преглед на профил

СДС

Рейтинг: 4788 Весело
До коментар [#76] от "Митридат":
Който не пуши, да прочисти килера .
............
Немски виц:
Две приятелки се срещат:
- Ти пушиш ли след секс, ма?
- Ни нам, лежа по гръб, не мога да си видя оная работа.

Съюз на Държавните Сигурности Времето е наше! Времето е пари! Парите са наши, времето е Ваше! 


Оценка
-2 +7


Преглед на профил

yu22

Рейтинг: 1127 Неутрално
МММММММ....Тия направо са за затвора...!!!!

Оценка
+5


Преглед на профил

dodge_ram

Рейтинг: 3684 Неутрално
Гръбнакът на цигарената мафия е пречупен.
И то.....с ползването само на 30 камандоси. - цитат на коментар #95 от “biba_jaba”

Падат се средно по 3.33 (в период) цигари на фуражка.


Оценка
-2 +11


Преглед на профил

komutator

Рейтинг: 172 Гневно
До 82:
А бе ти нормален ли. Подобни неща се случват в държави като Северна Корея и Иран и то не с толкова куки накуп. Това е да се сплашват политическите противници. Аз не искам диктатура отново от най-долен тип. Не се излагай ами отивай за нов инструктаж в централата...


Оценка
-1 +13


Преглед на профил

Митридат

Рейтинг: 2624 Весело
Немски виц:
Две приятелки се срещат:
- Ти пушиш ли след секс, ма?
- Ни нам, лежа по гръб, не мога да си видя оная работа. - цитат на коментар #96 от “СДС”

Имам един приятел, дето също като тебе са опитвали неуспешно да го вербуват в края на 80-те години на миналия век в ДС, а и той като тебе разправя вицове, дето не мога да ги схвана. Сега ако кажеш, че и работиш като адвокат...
"Те атакуваха кмета на София тогава, но пропуснаха най-важното, пропуснаха ме мен" (из бисерите на Цв.Цветанов)


Оценка
+9


Преглед на профил

Graf

Рейтинг: 3190 Любопитно
Пет кутии КОНТРАБАНДА цигари са открити! А пискате, все едно нищо нередно не е открито!! - цитат на коментар #82 от “Курт Деликуртев”

Ся кво?
Бориш се за приза най-бииииб гербер?

Знаеш ли, като се замисля, в колекцията с вина която имам 90% са без бандерол, защото са ми подарък от приятели. Закупени по фришоповете из Европа, Америка, Австралия...
Па аз по твоите разбирания съм си направо за разстрел.
А не може ли този стек да е донесен от някой приятел. Подарък.
А?
Указание за гербери: "Всяко нещо трябва да се прави толкова просто, колкото е възможно. Но не по-просто! "

Оценка
-2 +19


Преглед на профил

Тони!

Рейтинг: 4715 Неутрално
До коментар [#87] от "sofia_21":

Ти беше ли там, та знаеш, че се е съпротивлявал?

Оценка
-1 +12


Преглед на профил

g1barko

Рейтинг: 223 Любопитно
До коментар [#82] от "Курт Деликуртев":

Криминализирано ли е притежанието на цигари без бандерол за лична употреба? Минимална ,,доза,, има ли?

Оценка
-1 +10


Преглед на профил

Митридат

Рейтинг: 2624 Весело
Па аз по твоите разбирания съм си направо за разстрел. - цитат на коментар #101 от “Graf”

Това ще се разбере във вторник, ако дотогава не си дал признаци на живот във форума...
"Те атакуваха кмета на София тогава, но пропуснаха най-важното, пропуснаха ме мен" (из бисерите на Цв.Цветанов)

Оценка
+9


Преглед на профил

sofia_21

Рейтинг: 546 Неутрално
До коментар [#99] от "komutator":

Ако имаше у нас диктатура за каквото говориш сега просто форумът нямаше да го има. И това е най-малкото.
Всъщност ти кой набор си) ? Питам те защото виждам, че май не си наясно с миналото в България.



Оценка
-18 +1


Преглед на профил

sofia_21

Рейтинг: 546 Неутрално
До коментар [#102] от "Тони!":

Ти просто си от тия, за които Борисов и ГЕРБ е виновен. Няма смисъл да споря с теб. Има официално съобщение на МВР.



Оценка
-12 +1


Преглед на профил

dodge_ram

Рейтинг: 3684 Неутрално
Единственото, което може да направи това семейство (и което и аз бих направил) е светкавично да намери най-добрия адвокат (допускам, че разни адвокати сами ще почнат да им се обаждат) и да му обещае 50% от приходите, ако осъди:
1. Цветан Цветанов
2. Калин Георгиев
3. Шефа на СДВР
4. Шефа на БОП и (по възможност)
5. Боко Тиквата
в съда за човешките права в Страсбург за полицейски тормоз, произвол и нарушение на гражданските им и човешки права.

Готов съм да платя моя дял от едим милион евро, за да видя горните тулупи осъдени.


Оценка
-1 +15


Преглед на профил

Кака Пена от голямото село

Рейтинг: 228 Неутрално
полицате са превишили пълномощията си - цитат на коментар #66 от “Мерилин”
Превишили са правата, а нарежданията директно ги спазват.
А как ще обясниш разпитите на всички, вкл. и деца, които си позволиха да пишат срещу Герб и бяха привиквани в полицията. Ралица очевидно са я пропуснали да я повикат т.к. са решили да я смачкат чрез семейството й.
Е сега няколко адвоката ще облажат, по-малката сестра ще получи безплатен юридически стаж в Страсбург, а останалите ще треперим и ще мислим преди да пишем нещо във фейсбук.
Истинският софиянец се отличава с това, че си затиска киселото зеле в мазето с жълто паве.

Оценка
+14


Преглед на профил

Тони!

Рейтинг: 4715 Неутрално
До коментар [#106] от "sofia_21":

МВР е страна по въпроса. Становището на МВР е просто половината от гледната точка, становището на пострадалите - което има точно същата правна стойност е другата гледна точка. Ти как си избра тая на МВР, беше ли там?

Оценка
-1 +12


Преглед на профил

Graf

Рейтинг: 3190 Весело
А тогава ? Да не се подчиниш на милиционер ?! Помислял ли си го ?- цитат на коментар #87 от “sofia_21”

Флоров, ти ли си?
Боже до къде си се докарал. Цвъ де те накаже с непоряд у форума на Дневник.

Указание за гербери: "Всяко нещо трябва да се прави толкова просто, колкото е възможно. Но не по-просто! "

Оценка
-1 +18


Преглед на профил

Irina

Рейтинг: 2161 Неутрално
...и сигурно им скърцат обувките.
(няма опция-подозрително)

Оценка
-1 +5


Преглед на профил

Големите Тикви

Рейтинг: 219 Неутрално
До коментар [#101] от "Graf":

Графе, това са цигарите , които куките са успели да извадят от джобовете си. Вероятно са и различни марки
Две големи ТИКВИ / по Пратчет /

Оценка
-1 +8


Преглед на профил

banak

Рейтинг: 448 Неутрално
Ей то бива бива ама курбан бивол не бива. та тези 20 ченгета барем половината пуушат цигари безбанддерол.

Оценка
+8


Преглед на профил

NPaine

Рейтинг: 3998 Весело
  • 114
  • 16:31
  • 22 яну, 2012
До коментар [#105] от "sofia_21":

Гусин милиционер по форум, лични данни ли почнахте да събирате вече?

Хайде да ни освободите от вашето милиционерско присъствие, че от всеки ваш постинг, поради специфичните дейности за които ползвате вашият език, все повече смърди на задника на Борисов.
"People should not be afraid of their government. Governments should be afraid of their people."

Оценка
-1 +13


Преглед на профил

Курт Деликуртев

Рейтинг: 7683 Весело
  • 115
  • 16:32
  • 22 яну, 2012
Трябва да им разръчкат магазинчето за цигари и алкохол.

Не може да продават само легален,нъл тъй?
Успешен старт на първият мандат на президента Плевнелиев!

Оценка
-8 +2


Преглед на профил

macek

Рейтинг: 800 Гневно
До коментар [#33] от "Мерилин":

Дай инфо кога през 2010г. е образувано производството, обвинение повдигано ли му е!

Оценка
+7


Преглед на профил

СДС

Рейтинг: 4788 Весело
  • 117
  • 16:34
  • 22 яну, 2012
До коментар [#100] от "Митридат":
и той като тебе разправя вицове, дето не мога да ги схвана.
.........
Затова изрично написах "немски", нещо като знак: "внимание дупка!".
Но пък немци ме гледат като теле в железница, когато им разкзвам оня другия, дето Първанов чел някъде, че големината на члена можела да се познае по номера на обувките. Бил на бал по случай назначаването на Сергей за Шеф на Евросоциалистите. Станишеф го придърпал в кенефа , да обсъдят насаме новият курс в политиката на БСП спрямо остатъка от народа, па взел, че го опънал .
Първанов навел глава, погледът му попаднал на ритмично поскръцващите лачени обувки на Сергей. Изохкал и казал:
- Бе, Серьога, тия обувки не ти ли стягат бе.

Съюз на Държавните Сигурности Времето е наше! Времето е пари! Парите са наши, времето е Ваше! 


Оценка
-3 +6


Преглед на профил

arma

Рейтинг: 86 Неутрално
СРАМОТА ! Къде е сега Великата разследваща журналистика за да зададе и търси отговор на въпросите:
-Деиствително имало ли е досъдебно производство и на основание на какви данни и е било образувано
-има ли санкция на съда за извършените действия и ако няма при наличие на досъдебно производство с какво се обосновава неотложносттта на тези действия и те ще бъдат ли одобрени от съда, с какви мотиви



Оценка
+5


Преглед на профил

Курт Деликуртев

Рейтинг: 7683 Неутрално
  • 119
  • 16:38
  • 22 яну, 2012
Трябва да им разръчкат магазинчето за цигари и алкохол.
- цитат на коментар #115 от “Курт Деликуртев”

А законът трябва да е суров, но справедлив! Дори за една намерена цигара от кутия без бандерол да се отнема лиценза доживотно!
Успешен старт на първият мандат на президента Плевнелиев!

Оценка
-7 +2


Преглед на профил

Тони!

Рейтинг: 4715 Неутрално
До коментар [#115] от "Курт Деликуртев":

Магазинчето има на склад 5 кутии цигари ли?

Оценка
-1 +6




Няма коментари: