сряда, 2 април 2008 г.

Три министерски оставки


Не, не става дума за вътрешният министър Румен Петков, за министъра на регионалното развитие и благоустройството Асен Гагаузов, за социалната министърка Емилия Масларова, за здравния Радослав Гайдарски, за селския Нихат Кабил, за екологичния Джевдет Чакъров, за бедствената Емел Етем, за просветния Даниел Вълчев, недай боже за самия премиер Сергей Станишев.

Говоря за некФи чуждестранни тъпанари, дето хал хабер си нямат кФо е това Изпълнително бюро, което трябва да реши, прокуратура, която трябва да провери, ДАНС, който трябва забравих какво и прочие изключително важни институции.

1. Губернаторът на Ню Йорк подаде оставка заради секс скандал. В рамките на 18 месеца, откакто е станал губернатор на Ню Йорк, Елиът Спицър е изхарчил между 40 и 80 хиляди долара за секс услуги. След като разкритията станаха ясни, Спицър се извини публично, че “не е изпълнил изискванията на семейството и обществото за морал. Не бях достоен да осъществя това, което винаги съм искал от другите”, заяви бившият губернатор.

2. Управляващата във Финландия партия Национална коалиция отстрани от длъжност външния министър Илка Канерва. Причина за уволнението е скандал със SMS съобщения, изпратени от него до стриптизьорка. Ръководителят на партията Юрки Китайнен обясни, че Канерва не се ползва с доверието и уважението, необходими, за да продължи работа на този пост.

3. Унгарският премиер социалист Ференц Дюрчани е готов да подаде оставка, ако това ще спаси управляващата коалиция.

Мисля, че е крайно време да обявим закриването на държавата България и да поискаме Евросъюзът директно да ни управлява. Протекторат България, тъй да се рече :-(

2 коментара:

Анонимен каза...

Цялата тази работа така се разсмърдя, че май целият кабинет трябва да си подаде оставката.

Ама този скандал е направо безобразен! Отвратителен! Полицията под ръка с мафията... Демек, Хайнрих Химлер се бори с националсоциализма.

Georgi Y. Dimitrov каза...

Стара моя мечта - Евросъюза директно да ни управлява, но няма да стане, защото не зависи от народа, а от тези, които са се качили върху нас и изсмукват силите ни.