вторник, 9 май 2006 г.

Помощ за руменпетковчетата


Не е истина това, дето го пускам! Имам работа и не мога да блогвам сериозно, затова пускам само шедьовъра, средноинтелигентният читател знае и без бекграунд с линкове защо. Довечера ще съм по-свободна да побложа прилично. Като маниак, де ;-)

bmag
Регистриран: 26 Яну 2004
Мнения: 11
Пуснато на: 09 Май 2006 02:43

направо ми се кьса сьрцето бе хора .като се сетя за бедните ведомствени служители .не стига че не могат да си изпият кафето спокойно ами и трябва да си изтрият всичкото порно от пц-тата . всичката музика и даже филма кин дза дза дето го свалят един месец щото никой не сийдва такива соц глупости .кьса ми се сьрцето ви казвам аууууууу скоро и в дугите министерства може да се сетят да проверят ама около коледа щяло да бьде щото не се трият толкова терабайти пьк и за милиционери става вьпрос все пак .

звьни ми днес телефона ама някакси милиционерски ми звьни .вдигам аз .румен петков отсреща тькмо да си хвьрля компа през прозореца и той вика спокойно няма да ви заключвам искам да се оплача от вас .забелязваме казва че напоследьк не сийдвате достатьчно и нащето министерство се е качило много нагоре в листата на ьплоудерите .злепоставяло ги разбиш ли тая работа .тва мое поведение било недопустимо и в разрез сьс социалистическия морал .щял да дойде и пред нас да се изпикае ако продьлжавам с тва непристойно поведение .и бам затвори какво да правя сега бе хора кажете да сийдвам ли да лийчвам ли .не е шега работа тва тоя голям пикльо ще осмьрди всичко и ще ми дават снимката по радиото после помагайте !!!!