събота, 14 януари 2012 г.

Обичам Ви, Ваше Пържолосвещенство! Трябва ли и малоумниците Ви?


В ефира на "Нова телевизия" шефът на ГДБОП Станимир Флоров обяви, че "не сме спрели и ще продължаваме да работим, ще положим максимално усилие да разплетем случая докрай". Той заяви, че не е имало грешки в разследването на случая "до момента, когато се случи това, което никой не е искал да се случи, когато той беше изпуснат от контрол от колегите в Перник при извършването на действията по разследване".

Флоров забравя, че "През декември шефа на ГДБОП обяви, че основната версия, по която се работи е, че момичето само е напуснало България. "Версията, която желаем е да бъде вярна е, че тя не е харесвала начина си на живот и е решила да живее извън пределите на Република България", каза той. Полицаи бяха цитирани да казват дори, че Мирослава е в чужбина и си пие коктейлите"

Не знам трябва ли да се нарича нещо, което не помни какво е казало в рамките на два месеца, субект. Аз мислех, че трябва да го наричам "малоумен", но приятел психиатър ми каза, че това е обидно. Трябва да го наричам "лице със специфични интелектуални потребности".

Затова моля лицата със специфични интелектуални потребности - известни  сред лицата без същите потребности като Тиквата, Цвинокио и на Цвинокио бърсалката - да си кажат потребностите, ще им съберем пари, ще им ги удовлетворим - и може ли у лево?

3 коментара:

Unknown каза...

А какво очакваш от хора които смятат, че не могат да направят нищо докато не се върнем в условията преди 1989 г,? Самите те си признават, че могат да работят само в условията на пълен тоталитаризъм.

http://www.youtube.com/watch?v=1AxfWZubKAc

Ivo каза...

Не считам , че Премиера е виновен за гафове на тия пишман-полицаи , па и отгоре на това , шефове като този Флоров и другите от Перник и останалите дирекции- милиционерщината на тия лица е очевадна , чудното е че им позволяваме да заемат тези постове УЖ в служба на Градовете и Обществото...

Unknown каза...

@ Ivo

Не е виновен за гафовете - да. Виновен е, че не им иска оставките.