понеделник, 23 януари 2012 г.

Честито наЦвъкване, господин премиер!


Сутринта Слънцето рече, че ще има оставки заради бруталността на милиционерите, половин ден по-късно баш милиционерът ЦвъЦвъ показа, че светиня Му дрънка празни приказки. Май ще излезе вярно, че е кукла на конци, дето си фантазира как игре главна роля ;-) Отдавна витаещото подозрение, че Цвъ Цвъ държи Бо Бо с някаква компрометираща информация се потвърждава брилянтно.

Амфетите, май? Знаеше се, че Големият брат с това го цака*, ама щом и Цвъ вече му цвъка на главата, да не би да вече да му крои капата същият брат?
* "13. (S/NF) Обвинения в миналото свързват Борисов със скандали с източване на гориво, с нелегални сделки в комбинация с Лукойл и със сериозна контрабанда на метаамфетамини. Информацията от SIMO е в потвърждение на тези обвинения. Смята се, че Борисов е използвал поста си, като глава на българските правоохранителни органи, за да прикрие криминалните си деяния, а жената, с която съжителства, Цветелина Бориславова, управлява голяма банка, която е била обвинявана в пране на пари за престъпни организации, както и в участие в незаконните транзакции на самия Борисов. Говори се, че Борисов има сериозни връзки с някои фигури от мафията, включително с Младен Михалев (наричан още Маджо), и с неговия бивш партньор от организираната престъпност Румен Николов (наричан още „Пашата")."
От раздела "Мръсотията", резюмиращ криминалното минало на Бойко Борисов, в секретна грама на амариканския посланик Байърли, публикувана от Wikileaks през Биволъ. По една случайност параграфът носи и "щастливия" номер 13, а в скобите след него е нивото на класификация, което никак не е случайно и отговаря на най-високото ниво на секретност за грамата SECRET//NOFORN.

Няма коментари: