събота, 18 октомври 2008 г.

Поздрав за русофилите.


[видео]

[край на видеото]

4 коментара:

Milko D. Georgiev каза...

Какво общо има русофилството с Путин?
Ако обичам България, трябва ли да съм влюбен в Първанов?

...прости ми Вени, с цялото ми уважение към теб, но това е ...плоско

Unknown каза...

Има най-малкото това, че при идването на Путин София бе облепена с плакати "Добре дошъл, господин Путин", подписани от Движение русофили. Ти няма как да си ги видял, но, повярвай,усещането беше някак гнусно.

Unknown каза...

BIX SE OBARNAL KAM TEB S " MILA MI VENI " AMA IZOB6TO NE SI MI MILA...I ETO VSE PONIALA TY MENYA DA??? I ...VSE PAK XAIDE NAMERI SI DRUGI SUBEKTY VARXU KOITO DA SI TRENIRA6 JURNALISTI4ESKOTO SKUDOUMIE...NIKAK NE ISKAM DA SE SAOBRAZIAVAM S KURSA NA PARTYATA - NASTOIA6TIAT...KURS - AMERIKA-ANGLIA...I VSI4KI PODOBNI ...MAXALOTO KAKTO SAMA ZNAE6 OTIVA MNOOOOOOGO NA DIASNO A POSLE?????? E DA TAKA E...NARODNATA LIUBOV PROMENYA SVOIAT KURS...AZ LI4NO SAM OPTIMIST...NIAMA DA USPEETE DA PROMENITE MIROGLEDA NA BOLGARTE...KOLKOTO I DA SI DAVA6 GAZA NA ZAPADNIATSYTE...POROVI SE V INTERNET I 6TE ZABELEJI6 4E BRATSKATA VRAZKA E NEIZTREBIMA OT LIUBEZNI DOMAKINI KATO TEB...ABE TY IZOB6TO BALGARKA LI SI ??? I OT KADE IDVAT KORENITE TY ...PISNA MI OT BLIUDOLIZTSY ...I RODOOTSTAPNITSI....P.S. USE6TANETO OT TVOITE KOMENTY E PO GNUSNO OT TOVA DA PRO4ETE6 POZDRAV KAM PREZIDENT NA RUSSIA...6TE TE BORIA DO DUPKA ...NIMA6 OSNOVANIE DA PUBLIKUVA6 TAZI GADNA KOMPILATSYA ...SLED 45 GODINI POTOMTSITE 6TE PEIAT ....SE6TA6 LI SE KAKVO ...45 GODINI STIGAT ...DEMOKRATSYA...AMA TY SAMATA SI ROJBA NA SVOETO VREME I NIAMA6 VINA ZA KOETO ...AKO NE BE6E TOLKOVA FAL6IVA NE BI ME PODRAZNILA DA TY DRASNA NIAKOI RED...DALI VSI4KO KOETO SI NAPISALA / VIZIRAM VSI4KOOOO / E PLOD NA TVOITE UBEJDENIA MORAL I TSENNOSTY...MNOGO TRUDNO BI UBEDILA SREDNOSTATYSTY4ESKIA NORMALEN 4OVEK 4E MOJE6 DA IMA6 MNENIE PO VSI4KI VAPROSI NA ZLOBODNEVIETO ....?????????????????????????????????????????????????///

Анонимен каза...

Има ,според мен да си бълганин-русофил е мазохизъм,да патология е,нима има хора които не знаят,че Русия и Съветския съюз са вредили перманентно и методично най - силно от всичките врагове на България в новата ни история ,а и преди това.То е несъгласие за автокефалност на църквата ни,то е иницииране на смазващи международни актове,то е неприемане на Съединението ни,то е неприемане на Независимоста ни,то е инспириране на въстание,изпращане на терористични групи по вода и по въздух,то е създаване на друга националност с друг езин на българска територия и т.н и т. н Ако някой русофил желае да се излекува ще му предоставим още много факти и аргументи.