сряда, 6 декември 2006 г.

Приносът ни към отбранителната способност на НАТО


Тошо Тошев и Сергей Станишев Сега разбрах защо "Труп" преследваше яростно Виктор за сайта му с книги - било е въпрос на национална сигурност. И трябва да сме благодарни, че се ограничи само да вкара в действие ГДБОП, а не използва армията. Както казах по друг повод - бахти медиите :-(

"Прессъобщение на Министерство на отбраната

Уважаеми колеги,

Главният редактор на вестник “Труд” Тошо Тошев получи днес, 6 декември 2006г., най-високото военно отличие, награден знак “За вярна служба под знамената”- първа степен.

"Вашите заслуги към отбраната са съществени, винаги сте проявявали висок професионализъм, чувство за отговорност, родолюбие и всеотдайност при обективното отразяване на дейността на въоръжените сили на България". Това каза министърът на отбраната Веселин Близнаков при награждаването на главния редактор на вестник “Труд”. Голямото отличие се дава и във връзка с рождения ден на Тошо Тошев."

Но не само в медиите е въпросът. Подобни сбъркани медии могат да съществуват и да доминират в сбъркана държава. Държава, в които военното министерство се сгъва в позорна слагаческа поза, в която премиерът не се гнуси да се явява публично с одиозни фигури, държава, в която... "Спри, перо!", би казал класикът. Бидейки некласик, ще кажа просто "Гнус ме е".

4 коментара:

Анонимен каза...

Ахх, и на мене ми стана гнусно. Просто не е за вярване... или по-скоро Е за вярване?

Жална Българио!

Комитата каза...

Дават му сега наградата, щото като се отворят досиетата ще бъде невъзможно да му се даде на бай ТОШО

Комитата каза...

Дали да не започнем кампания за отнемане на ордена, заради потискане на свободата на словото!?

Unknown каза...

@komitata

Аз съм "за". Поне да видят, че не всички българи са малумни. Имаше един сайт за подписки, обаче на се сещам за адреса му - там би могло да направим подписка