понеделник, 7 ноември 2011 г.

Преглед на следпечата (коментарите в е-изданията)


Джеймс Уорлик: Повече никакви извинения за правителството

Lemmy:
Писта-ааа! Глей сега Мутрата как ще вкара в затвора Р.Овч, Черепа, Гоце, Маргините, Р.Петков, Маджо, Златев, Пашата... Е-ееех, бедни ми, бедни матряле!


Възрастта за пенсия може да се вдигне по искане на Симеон Дянков

гого:
Е, време беше.Все пак, вече е минала една седмица от изборите...
Graf (в отговор на "Не да се вдига възрастта,а да се премахне ДОО,въобще!" от пазарен фундаменталист):
Като махнете "ДОО,въобще", какво ще направите с наличните пенсионери? Ако имаш работеща и съвместима с нормите на ЕС програма за евтаназия, сподели. Че ми стана интересно. Молко данни ще ти дам. 1 389 059 са българите над 65-годишна възраст според сегашното преброяване.
Мащабна ще трябва да ти е програмата. Докато ви свърши мандата ще трябва да евтаназирате на час по 82-ма от тия "алчни старци". А ако включите и пенсионерите от МВР и армията нещата отиват у невъзможност....
Между другото, част от програмата вече си я предложил. При личен лекар - с кеша напред. А към болницата - направо с ипотечния договор. Който е без кеш или собственост, да се дислоцира към най-близкото погребално бюро, та белким спести от транспорт.


Риалити "Стани грък за една седмица" ще забавлява британците

Лелка:
Скромно предложение към английските продуценти,...даже молба-запишете ни нас - българите, цяла България да се почувстваме хора , поне за седмица..
Не , че Бойко е лош! Абсурд...
Ма Папандреу магистрали си има, а и от парите за народа , гледам не пести... та що да не се пенсионираме ..поне за седмица.. Тъй или иначе тринайста заплата и пенсия пак няма да има ... А няма ли да има риалити "Стани българин за една седмица"?Тогава "Сървайвър" може и да отпадне.

Посланикът на Москва в НАТО: Руският да стане официален език в ЕС
Dehumanizer:
Пак някой се е почнал от рано. Петък е, разбираемо е.



Няма коментари: