събота, 15 декември 2007 г.

Домашни кучета на близък до кмета от ГЕРБ са изпохапали англичанката


Кучетата, разкъсали англичанката, са собственост на местния фермер на Недялско
Автор Тонка Петрова








Кметът на с.Недялско

Ан Маргарет и съпругът й Джим
Ан Маргарет и съпругът й Джим


Кучетата, разкъсали англичанката, са собственост на местния фермер Стоян Събев. Това го разбрах, защото прекарах половин ден в разговори с хората от селото. На четири очи. Хората се страхуват да говорят. Тези кучета са ходели свободно, пазели са двора му, пълен със селскостопанска техника. Хранел ги с мъртвите животни от фермата си. Просто им хвърлял труповете на умрелите животни, а свирепите мелези- питбули, ги разкъсвали.Сега тези кучета ги няма. Убити са същата нощ след трагедията, за да заличи следите на престъплението. Цяло село е чувало писъците им, вероятно след това са били загробени. Това твърдят хора от селото и приятелки на мъртвата Маргарет. Част от хората, с които аз говорих, са казали същото и при даване на показания в полицията. Дано прокуратурата стигне до истината. Онзи, фермерът, обикаля селото, качен в кабината на трактора си и от там гледа с кого се срещат съселяните му. Бясна съм на ТВ репортажите на трите ТВ. Репортерките отидоха, срещнаха кмета, управител на 3-4 дни, току-що спечелил изборите. Той им каза, че те са улични, защото вечерта се опитали да ги вържат в дома на фермера, но те не се дали - значи не са били техни??? Каза го и на мене, но аз обиколих селото, за да науча истината.
Image
Дворът на Стоян Събев
Кметът е приятел със сина на фермера, това семейство го е подкрепило за изборите. Затова се жертва. Не може да не знае, че ако те са били улични - виновен е той. Обществена тайна в селото е че те са на фермера, който живее на една улица с англичаните. Имам имената на хората, които го потвърдиха...Ако вече не са им затворили устата със заплахи. А ТВ репортерките като папагали заповтаряха, че са улични.Не разбирам психиката на българина. За да спасим от правосъдието един безотговорен фермер, ние сме готови да разпънем на кръст цялата ни страна. Шест пъти преди фаталния ден Ан Маргарет е била хапана от същите кучета. Това твърди нейната българска приятелка Мария Петкова. Ако раните й са били дълбоки, вероятно е ходила и на лекар. Най-ужасното е, че тази лъчезерна жена Ан Маргарет, разкъсана от кучета, е обичала животните. Осем котенца е прибрала в дома си от улицата, хранела е всички бездомни животинки, купили си е кон. От Англия преди две години дошли с домашния си любимец-огромна немска овчарка на име Стърн. Но от кучета на съседите си Стоян и Веска Събеви изпитвала ужас. Не намерила сили обаче да се оплаче в полицията, не знаела как да го направи, твърди Мария.
Image
Кметът на с.Недялско Тодор Железов (ГЕРБ)
Аз съм готова на всички да разкажа какво научих в ямболското село Недялско, да заведа тези, които искат да научат истината, при хора, които не се страхуват да я кажат. Само че май никой не се интересува от истината...

3 коментара:

Светла Енчева каза...

И аз бях предположила, че не ще да са били бездомни кучета, защото, първо, рядко се срещат бездомни селски кучета, особено пък на глутници, второ, именно много от стопаните на домашните кучета на село ги обучават да са убийци, за да пазят "стоката" и дома.

Много благодаря за тази информация, Вени, както и че лично сте отишли да проверите историята. Някой трябваше да го направи!

Unknown каза...

Тонка Петрова от Gorichka.bg е ходила да види на място, за което съм много благодарна. Аз препубликувах част от статията й, като изрично посочих авторството й. Добре, че все още има такива хора като нея.

Yana каза...

И аз не съм чувала за глутници от бездомни точно на село. Няма такъв феномен.