събота, 12 май 2007 г.

Wow! Хилари води за primeries


Хилари Клинтън води за праймърис. Това никак не ме изненадва, а ме радва. Политиката не е само за мъжете. А Хилари е пич, според мен по-голям от мъжа си. Не само като личност, а като политик. И ако тя стане президент, мисля, че Америка и целият свят ще станат по-добро място за живеене.

Хилари води за зrimeriesВярно е , че Барак Обама й диша на 3% процента зад гърба, но той е новобранец в тая игра, само сравнете предизборните фондове на Хилари и Обама. Плюс туй - за принципно съжаление - реднековете няма да допуснат чернокож. Освен това Обама няма политическия опит и авторитет на Хилари.

Както и да е - ще видим дали и тази прогноза ще се сбъдне. Щото за Сарко и Сеголен Роаял познах :-)

16 коментара:

Анонимен каза...

aveto: haha, Nevena ... tozi pyt sawsem me razsmia, i avno ne si obyrnala vnimane na nisto, koeto ti spodeliah. Hilary be edin ot na mosthnite glasove za Voinata v Irak, kakto i za voinata srestu Yugoslavia. Predpolagam che si e wzela pouka (s tsenata na mnogo chusdi zivoti), no naistina li mislish che e do tam dalnovidna za da byde presidenta na mastabna darazva?

Анонимен каза...

aveto: a za chernokozia.. ami da beshe se kadnidatiral istinski Negar, a ne tozi arabski melez. Men ako ptash- indianest triabavda e president. I mnogo drugi amerikantis sa na tova mnenie. Ti sledish naikakvi tapi statsistiki...

Анонимен каза...

aveto: 50% ot amerikanstte ne glasuvat i bes drugo. Glasuvat obache dostao mexikansti. Tuk e Mexico. Ako Hilary zastiti meksikanstite, ste ia izberat. Takase raboti v amerika. No toav e samo vanshanat obvivka.Po natak ima oste.

Unknown каза...

Да, мисля, че си е взела поука, но не защото й пука за иракчаните. А защото е много прагматиrчен политик и осъзнава,че тази война не само е загубена, но и създава сума много сериозни проблеми на САЩ - както вътрешни, така и вэншни. Аз не я боготворя, а просто мисля, че ще е добър президент. И от Обама, и от който и да е републиканец

Анонимен каза...

aveto: namen mi dopada samo zastoto e zena, i spored men ako vschki postowe se zaemat ot zeni ste ima poweche evolutsia,mir, krasota i spokoistvie. i as ste glasuvam za neia, tai kato indianets ne se e kadnidatiral do momenta.

Анонимен каза...

aveto: zasto v bg niama zeni v pravitesltvoto? zastoto sa ni postavili na vtora noga. ili ima? i pak sme na vtora noga. a zenite tribavda sa na prava. az sum za matriarhat. vreme e.

Unknown каза...

@ave

Ами зваочиш сме жбщж взитж но иднж и сэщж мниние.

Жените не са изпълнини с агресия, толбкова колкото мэжете. Те не са изпълнениш с амбиция да се доказват колко са великш - колкото мъжете. Те са и по-чувстелни кэм слабте и ощетениите - за които държаовато трабва да направи неищо. И Маргарет Тачър - колкото и да ти е странно - беше такава. Тя направш много за западащата среднта класа, но направи и за бедните.

Аз мисля, че Хилари е подобна ва Тачър.

Анонимен каза...

Хилари е Лейди Макбет на американската политика и те двамата с престъпният и съпруг са и бяха много лоша новина за света и за Америка. Но никой не помни нищо, нито за "самоубилия" се В. Фостър, нито за папките от ФБР в спалнята й, нито за бандитските й сделки в Аркансаз, нито за спечелване на борсата с умножено по сто...Това е избора на демагогското ляво и ще гласуват еквивалентите на нашите цигани: негри, нелегални и полулегални емигранти от латинските страни, педеруги, зелени и всякакви такива и за съжаление много неграмотни гледачки на соупопери от женски пол.

Анонимен каза...

aveto: da , no hilary niama da specheli. moze i atentat da ima. hilary sega e podala molba da se istegli glasa i za toav che e galsuvala za voinata v irak. seg aisla da go istegli, ka se tegli glas 5 godini po kasno? wse pak, e zena, i ste galsuvam za neia, tai kato indianets ne se e poiavil. a moze i da ne glasuvam. hilary do golaiam stepen a bial pionka na mza si., v kraina smetka . a bili e za lynch.

Анонимен каза...

Aveto : i e viarno che billy i hillary stanah milioneri. hilary zaradi tazi prichina mu prosti vsichko. $ talks. siiguran sam ch etia iam ubesdenia za pravdivost itn. dano da e mngo po dorba i budna ot billy pishkata.

Unknown каза...

@aveto и анонимен

Кой според вас би бил по-добър президент от Хилари?
Имам предвид не само кандидатите за първичните избжрш но демократите, а и тези на републиканците?

Републиканските кандидати:

Congressman Duncan Hunter
Fmr. Senator Fred Thompson
Tommy Thompson
Fmr. Governor Mike Huckabee
Fmr. Governor Mitt Romney
Newt Gingrich
Senator John McCain
Ron Paul
Fmr. New York City Mayor Rudolph Giuliani (R-New York)

Кандидатите на демократите:

vUS Senator Joe Biden
US Senator Hillary Rodham Clinton
US Senator Chris Dodd
Fmr. US Senator John Edwards
Fmr. Alaska US Senator Mike Gravel
Congressman Dennis Kucinich
US Senator Barack Obama
Governor Bill Richardson

Анонимен каза...

aveto: Hilary.

Unknown каза...

@aveto

Е, и аз за това говорех - за най-малкото зло. Хич не е идеална, опазил ме бог да имам такива илюзии, много добре знам каква е кучка, но просто е най-малкото зло.

Анонимен каза...

Проблемът с Хилари е, че печели на първичните за кандидат на Демократите, но губи на изборите за президент (срещу МакКейн), ако се съди по допитванията. Докато Обама печели срещу него... Не знам на кой демократ му харесва идеята, че е по-добре Хилари да не стане президент, отколкото Обама да стане.

Unknown каза...

@Григор

Хм, що пък не МакКейн, ако си спечели при тях? Пичът е тлко печен като политик, хеле пък
в сравнение с Барак Обама, да не говорим, че няма нищо общо във всякакъв смисъл с олигофрена Dubya

Ако аз трябваше да избирам кой да е президент между МакКейн и Хилари, с две ръце щях да гласувам за него. Обама засега го броя за малолетен в тая игра.

Дай ми, моля те, линка с изследването, на който се позоваваш, много ще ми е интересен.

Unknown каза...

Всъщност и ако Рудолф Джулиани спечели при републиканците, също щях да гласувам за него срещу Хилари.