събота, 5 май 2007 г.

За пети пореден път - да излезем на марш за трева


На 5 май България ще се включи за трети пореден път в Международния ден на марихуаната. Събитието е повече известно като Million Marijuana March или Global Marijuana March (http://www.globalmarijuanamarch.org/). В света той се провежда за девети път и е част от петото поредно шествие на Движение "Промена" под надслов "Марш за трева".

София ще бъде един от 215-те града, включили си в световния протест срещу несправедливото законодателно преследване на потребителите на марихуана.

Сборът ще бъде на 5 Май 2007 (Събота) от 15:30 часа в София на "Пилоните" на НДК.

Очакваме всички, които подкрепят борбата срещу несправедливото преследване на пълнолетните потребители на марихуана. Моля, не носете трева и алкохол. Нека покажем, че не сме престъпници и желаем да живеем в свободно общество.

За повече информация моля следете нашия форум: http://promena.org/forum/viewforum.php?f=28

Движение Промена съществува, за да способства за изграждането на ефективна, справедлива и хуманна политика за регулация и контрол върху дрогите на национално и международно ниво.

За постигане на целите си, Движение Промена се стреми да осигурява информиран, разумен и независим глас в обществения и медийния дебат в България относно наркополитиката, като по този начин да съдейства за създаването на алтернативна и научнообоснована политика от парламентарните и правителствените агенции, занимаващи се с тези проблеми.

Движение Промена се обявява против досега провежданата политика и настоява за въвеждане в българското законодателство на съвременните европейски практики и тенденции по отношение на дрогите.

Партито след шествието ще бъде до Панчарево във вилната зона на кв. Герман. Виж картата долу или отвори подробна карта тук: http://bgmaps.com/services/maps/redir.asp?redir=2&key=a54f5dbaf3c968cfb5790c83e0855ea5

За повече детайли - вижте http://promena.org/forum/viewforum.php?f=28



3 коментара:

Анонимен каза...

Учениците се наливат с алкохол и пушат като изтърбушени, цялата Мара втасала, сега пък и марихуана. Айде нема нужда...

http://dnevnik.bg/show/?storyid=336678

justsomeone каза...

Въпросът не е в това какво пият и пушат учениците а дали ги вкарват в дрънголника за хваната цигарка с марихуанка... и безумните 15 години и смешните "високо рискови" думички в закона ни.

Unknown каза...

@димо
Виж това, за да научиш малко повече истини за марихуаната и защо законодателството ни е безумно по отношение на нея.

Декриминализират еднократната доза"