петък, 30 март 2012 г.

"ГЕРБ" ЕООД


Възмущавах се в предния постинг, че не може Той да определя всичко. Очевидно не съм сама, което е окуражително. Затова пускам великолепния - не е колаж, не знам как да го нарека? - на Владимир Дойчинов. Този човек, когото не познавам, е великолепен в колажите и изобщо в това, което руснаците наричат "фотоприколы".

ГЕРБ ЕООД




3 коментара:

георги каза...

Единственото нещо което в логото не ми хареса е че еоод трябва да е с главна буква. Например Еоод. Ясно да се якцентира върху егото и характера на нашият вожд. СЪщият които стига до там че върши глупост след глупост. А някога го харесвах ....

Unknown каза...

За мой срам и аз го харесвах.

За което преди два-три месеца са извиних в този блог. Извиних се, че съм подвеждала читателите си, пишейки няколко положителни текста за него.

Unknown каза...

Здравейте! Приятно ми е да се запознаем! Лично Вашия блог го знаех още когато и аз пописвах в блог.бг с ник "Ладо".Винаги е имало какво да се види и прочете при Вас, а също и ясно изявена позиция.
(за логото : на английски е правилно да се изпише с главна буква - Лимитейд - съкратено Ltd , а на български ЕООД е абревиатура - защото имаме няколко думи :)