неделя, 28 април 2013 г.

Кака Марга Попова плаче омерзена



Бившият правосъден министър и настоящ вицепрезидент Маргарита Попова заяви, че е "омерзена" от изтеклите записи на разговори между бившия премиер Бойко Борисов, предишният земеделски министър Мирослав Найденов и градският прокурор на София Николай Кокинов, предаде БНТ. По думите й тя няма как да ги коментира, защото не е ясно дали това е подслушване или предизборен скандал.

"Подслушването? Какво да ви кажа, цялата тази история, която се случва, няма как да се коментира, защото не се знае всъщност това какво е. Какво е това всъщност в момента, което искате да се коментира? Подслушване ли е, не е ли, какво е това? Или са поредните пердизборни скандали? Омерзена съм. Просто бих призовала да престанат да обезобразяват държавата. От всички позиции, от всички посоки. Просто е отвратително", смята още Попова.


А какво е, бе, како Марге? Да говоря ли както си говорите у вашите среди? На вашия език, който лъсна вече? Щото не може, како Марге, хем да си цЕлата у бело, хем да си европейски чиста. Не става. Не може да прикриваш премиер който се интересува дали един зам.главен прокурор "ебе" друг зам.главен прокурор - цитирам, г-жа Марге, цитирам СРС на премиера, г-жа Марге. И докато ти си вицепрезидент на държава от ЕС, не се измъквай с евтини лафове, че си била омерзена. Лафовете стават за вестници. Ти като юрист, трябва да инициираш адекватни действия за измиването на образа ни пред Европейския съюз, а не да ревеш като елементарна кифла пред Централна гара. 

1 коментар:

Анонимен каза...

Прокурор по делото "Опицвет", чиито обвинения не издържаха, и обвиняемите бяха оправдани - Марга. Впоследствие - вицепрезидент. Флоров - чадърът на делото "Опицвет" - впоследствие - шеф на ДАНС. Понастоящем - в оставка.
Обвиняемият по делото химик - с къща за 3 милиона в Бояна на "Беловодски път".....
Ладо