понеделник, 4 март 2013 г.

Мутромилиционерите ни докараха до самоубийствени жестоки самоубийства. При Живков, при Луканов, при Филип, при Костов, при царя, при Стянишев не е е имало такава безнадеждност. Бойко е първият, който се гордее с това.


Варненецът Племен Горанов, който публично обясни действието си - срещу тимогербаджията Кире Йорданов, кмет по сметка на ологарсите - умря в страшни мъки. А колко още се самозапалиха? Колкото не е и4мало през турско.

500 години под турско българин не се е самозапалил......Е почнаха да се палят в (собтвената ) им държава......Кво става бе.....живееме 100 пъти по зле от по турско под собствената си българска власт......

Днеска човек влезнал с колата си в кметството и я запалил.....ЕВАЛЛА той е герой който вече не може да търпи ДАИАДЖИИ и антинародни закони....

Тия гадове усещат ли че на народа му иде да ги полее с бензин и да запали всичката власт......

Българин да се надигне значи управляващите са го довели до ръбът на скалата....

Те това и турците не са ни причинявали.......Да нема къде да мърдаш Умирай и това е РОБЕ....

Защо се самозапълиха мъжа от Раднево, хората от Аспарухов мост, човека в Габрово?

Вторият случай е от 18 февруари. Тогава друг отчаян от живота млад мъж се запали в центъра на Велико Търново на бул. "България". Той се заля с бензин на пешеходна пътека и се подпали със запалка. Въпреки опитите на случайно минаващ възрастен мъж да го спаси, отчаяният човек по-късно почина. Самозапалилият се обяснил на спасителя си, че го е направил, защото е отчаян от живота.

В тежък токсичен шок се намира 53-годишният мъж, който се самозапали в сградата на Община Раднево във вторник следобедМъжът е баща на пет деца, безработен и социално слаб. Според очевидци, преди да се самозапали, той е споделил отчаянието си от живота.

Близките на Венцислав Асенов са в шок и все още не могат да повярват, че той се е запалил. Пострадалият има 5 деца и 3-ма внуци. Всички в семейството са безработни. Живеят в общинско жилище в Раднево. Според съпругата му той никога не е казвал, че иска да посегне на живота си.




1 коментар:

Анонимен каза...

Жалко за хубавото момче! Имам син почти на неговата възраст! Бих одобрил ако беше направил един “коктейл молотов“ и го бе запокитил в сградата на “Енергопро“- на тимаджиите на Боко тиквата или сред еничарите с униформи които хрантутим за да бият децата ни, наши и на България по улиците на родината им!
Тази жертва не беше необходима! Изродите от ГЕРБ не я заслужават ! Проклети да са!!!
http://bg.pointdebate.net/debate/odobryavate-li-postapkata-na-plamen-goranov-ot-varna%2C-koyto-se-samozapali.1264