сряда, 12 ноември 2008 г.

Меглена Кунева - кучето, което хапе. Гласувайте, ако ви харесва -->


тук --> http://www.europeanvoice.com/page/evawards-user-vote/788.aspx

Аз вече го направих, защото смятам, че тя си върши работата перфектно и успя да изпълни със съдържание една институционална фигура, създадена протоколно - нали трябваше да дадат комисарски места на новоприетите българи и румънци, а никой от "старите" европейци не си даваше ресора, та се спряха на безобидното "защита на потребителите". И Меги Кунева направи тази "безобидност" хапещо куче. Господа китайците това най-яко го усетиха. Но не само те.

8 коментара:

Nekonventsionalen каза...

Присъединявам се,въпреки че за останалата й деятелност имам резерви.Но считам ,че заработва за това и много добри пари,нали?

Unknown каза...

Аз също гласувах, защото според мен създава добро впечатление в две посоки - борбена жена и съвестна българка.....Струва си!

Анонимен каза...

Много добре си играе ролята, нещо като Ахмед Доган в женски дрехи е. Иначе има хубава къщичка от европарите, но ще прозвучи доста по български, затова може и да игнорирате негативния ми пост :)
Нека има хора, които и се радват, но държа да отбележа, че при сегашното състояние на нашето правителство, никой няма да сложи толкова нависоко "свестен" човек, който си върши работа, т.е. ни върши работата.

Анонимен каза...

И аз съм абсолютен фен на Кунева. Железна жена, която накара "задниците" от министерствата да затворят всичките преговорни глави навреме. Жена, която се скъсва от работа. Изключително мотивиран човек е и съм сигурна, че колкото и пари да взима си ги е заслужила на 100%! Виждала съм й програмата за работа, която е написана по ден и час месеци напред. И повярвайте ми, малко са хората, които биха издържали на това темпо! Тогава никакви пари не биха имали значение!
Така че евала на Кунева - гласувах за нея!

albert venn dicey каза...

Никой еврокомисар не може да ми хареса. Последният свестен еврокомисар беше г-н Болкенстайн.

Анонимен каза...

А какви са плюсовете от дейността и в България?

Тя е поредният въздух под налягане.
Не съм неин фен; няма да гласувам.

albert venn dicey каза...

Женското куче се нарича кучка.

Анонимен каза...

Ирония на коректния политически цинизъм, употребените българи излъчват "защитника на потребителите", прославил се с защитата на националните им интереси. С двойния аршин с които европейците водиха преговорите с България, не е ли тази "безобидна марионетка" най-подходящата обида на така наречените "общи" европейски ценности.