сряда, 30 юли 2008 г.

Benyamin Bahadori


Големият ни брат, воден все още от дебила Буш, продължава курса към война с Иран - защо? - неизвестно. В калабалъка аз, бидейки ирански фен (да-да, да! и не ме е срам!), предлагам два хита на любимия ми Бенямин (Буш дгд, хехех):

MIRAM е записан заедно с друг хитов ирански артист - DJ Milad

MIRAM- Esam feat Benyamin feat Milad




Benyamin - Ashegh Shodam

4 коментара:

Анонимен каза...

Трябва да си тотален дебил за да си ирански фен. Да беше се поинтересувала какво представлява исляма и оттам какво представлява ислямска република Иран. Но никога няма да го направиш, нали? А защо собствено се имаш за по-умна от Буш? Напротив, Буш е много по-умен от тебе.

Ангел Грънчаров каза...

Чухме какво ти е любезното мнение за президента на най-развитата и мощна държава в света, а сега би ли благоволила да кажеш как оценяваш нашия президент? Любопитно ми е, забелязъл съм, че тия дето мразят Буш, силно са привързани към Гоцето...

Анонимен каза...

Хе,хе . Мислех, че само аз съм фен на Иран и на президента му - Ахми..... , как там точно се изписва :)

@Грънчаров - Аз съм един от тия които мразят (силна дума , по скоро ми е противен) Буш . Същите чувства имам и към "нашия" "президент".

Ангел Грънчаров каза...

Възможно е, но в такъв случай чувствата ти не само са амбивалентни, но и, страхувам се, някои на това основание са фалшиви. Щото човек трябва да е искрен в чувствата си, а те следва да са подплатени с някакви ценности... иначе всичко става каприз, перчене, неразбиране...