вторник, 7 май 2013 г.

Лъжата ГЕРБ (видео)


Любителското видео, което взриви фейсбук. Лъжите, манипулациите и наглостите на гербавите лидери от първа ръка и уста. Ако си забравил цялата гадост на изминалите 4 години, защото човешката памет има това благословено свойство - забравя злото и мъчителните спомени - следващите 16 минути можеш да си ги спомниш. Не за друго, а защото идва 12 май, когато трябва да направиш избора си за следващите 4 години.

[видео]

[край на видеото]

3 коментара:

Апостол Апостолов каза...

Това клипче не е нищо друго освен една доста елементарна агитация и то бая наивна, несръчна и калпава. То не е "взривявало" никого и нищо. Слаба ракия е. Няма да има НИКАКВИ последствия от него. ГЕРБ ще спечелят изборите и отново ще си управляват. Туй то. Толкоз.

Unknown каза...

Аде, бе :-)

PeterStJ каза...

Тоя клип за какво му е тая тъпата музика, нищо не се чува. То едно неща ще направим ама калпаво ще го направим. Аз пък искам да спечелят ГЕРБ, защото ако спечелят, в деня в който обявят финалните резултати и печелят те простш ше си стегна куфара и ще си отлетя от тая дупка този път за винаги, защото не са ГЕРБ виновни ами 7-те милиона овце дето живеят тук и ги избират и седят на палатки тук таме и протестират но нямат работещи решения на нито един проблем. Така че Вени ти си агитирай, но и на 80 години да е човек, като вижда какво се случва единственото смислено решение е да се махне.