събота, 27 септември 2008 г.

ДАНС: По уши, без гащи


...и малко за душата ;-)

По уши, без гащи

До не знам къде ни дойде от дебнене, слухтене и власт по голо дупе. Да не смееш вече да се обадиш на гаджето. Дансаджиите записват и турят всичко в торбето за компромати. После - развалени семейства, мъки, простотии. Па може и по без гащи да те изтипосат на "Хванати в изневяра", няма да се учудим и такава дейност да са захванали службите.

Пази боже пък да си депутат! Не стига, че цял народ те псува, а и "родното ФБР" те бройка. "Скандал! ДАНС следи депутатите", четем в "Труд", "Мегаскандал: Депутати подслушвани", вдига тона "Новинар". Засега фаворити на агенцията били Минчо Спасов и Татяна Дончева. Там пък какво слушат? Тишината в спалното помещение (по израза на Румен Петков от времето, когато командваше сересетата)?

А ДАНС най-накрая се сблъскали с престъпници. В резултат агентите едва не останали по епидермис, разбираме от "Труд" ("Мутри режат гуми на агенти на ДАНС"). Между Стара и Нова Загора три мерцедеса застанали на пусия, спрели оперативната кола и й накълцали гумите. "Само дето не са им събули гащите", коментира анонимен полицай.
"Сега", 27.09.2008

1 коментар:

Неконвенциален каза...

Май,че е най добре да си управляващ в нашата мила родина-имаш си всякакви "подръчни средства" за да си осигуряваш комфорта,но идат следващите избори и човек се разстройва дори само при мисълта,че мандрата минава в други ръце и шрябва да се "шари" за всичко...