сряда, 3 октомври 2007 г.

Точно за теб: Да не забравим!


Zabraven.com, един проект на Dzver - за да не забравим нещата, които НЕ ТРЯБВА да забравяме - защото определено не искаме да ги повторим.
“Целта на проекта е да бъде и служи като обществено съзнание и гражданска памет. Нека да знаем фактите, събитията. Нека да не забравяме болката, отчаянието, за да не ги изпитваме отново. Zabraven.com ще събира фактите, ще следи развитието на събитията, за да може някой, някога да поиска сметка на точно определен човек. Защото някои неща са необратими и не трябват да бъдат забравени. Zabraven.com иска тези моменти да са по-малко.

Тази страница е за необратимите неща. В България те потъват, избледняват и изчезват с времето. Ние искаме да се погрижим това повече да не е така!

Ние вярваме в доброто намерение на тази страница и на хората, които тя ще събере. Приемете Zabraven.com, като ваша лична идея, за това как искаме да изглеждат нещата. Тук, в България.”
Раждането на проекта --> Какво да направим

П.П. Ти си на ход!


----------------
Now playing: Nightwish - Elvenpath
via FoxyTunes

----------------
Now playing: After Forever - [Remagine #03] Boundaries Are Open [foobar2000 v0.9.4.4]
via FoxyTunes

2 коментара:

Анонимен каза...

Отдавна си мисля да ти кажа нещо, ама забравям. Не е в пряка връзка с конкретната тема.

Не ти знам дали имаш наблюдения, но аз мисля, че никой не се задълбочава в постове, които съдържат по 500 препратки и 300 цитата.

Unknown каза...

Зависи. Чета англоезични и рускоезични блогове и се срещат много големи постове. Кому как - както казват руснаците.