събота, 27 октомври 2007 г.

Криско си отиде


Криско


Върнах се от Web 2.0 BarCamp-а в прекрасно настроение и започнах са пиша нещо, пълно с усмивки, когато всичко се срути. Разбрах, че вчера Криско си е отишъл. Малкият смел Криско на Христо и Ели. Който събра толкова много човешка любов и доброта от прекрасните момичета в BG-mamma. Почивай в мир, слънчице.

7 коментара:

NMMM.NU каза...

Да, и аз разбрах онзи ден. Много тъжно...

Анонимен каза...

Kolko krasiwo choveche! Kolko kraisva usmivka! Kolko smelo bezsmyrtno dete!
Samo edno iskam da doplania- vreme e dase spe" bg bolnicite" i "bg stradaniata". balgarite kogato razbreta che ne samo te sa "zle" ste ima po goliam resulata.rabotla sam v bg bolnica 3 godini i ponakoag mi se e iskalo poveche pacienti da mogat da sa mili osven wsiskatelni. av. ps- ponese sam i lesala v bg bolnica- niakolko pati- ne preporachavm na nikogo da razhita na bolnici. Boze opasi me ot bolnici, kogato imat nusda ot lechenie. Bolnici.... lekari.... Prirodata e Bolnica i Lekar. Kogato ia ima.

Анонимен каза...

Всички чакаме с нетърпение след месец да пуснеш снимка на разложения му труп. То само това остана да очакваме от твоя блог.

Анонимен каза...

@Longanlon: е вече се оля. Айде спри се - най-малкото си в чужд блог. Като те дразни - просто отминавай, без да се чувстваш задължен да огрееш навсякъде и да даваш акъл, който никой не ти иска. А понеже си много отворен, дали би казал тази откровена простотия и в лицето на родителите на това дете на www.xpucmo.com/blog?
Интересно какво би направил, ако един ден имаш дете с увреждане? Ще го хвърлиш в дом като онзи, срещу чийто снимки също се пенявиш? Каквото не виждам, то не съществува и не ме засяга - това не е позиция на нормален човек, а на повърхностен тъпанар, без извинение.

Анонимен каза...

Светъл ти път, Криси!

Лонганлон, продължавай! С всяка твоя дума в нета, на която попадна, оставам все по-убедена, че си рустикал и половина, за какъвто те смятах още щом мернах блога ти в нета за пръв път. Мисля, че си една млада версия на най-истинския селяндур - ИнжИнера от Ботевград.

Анонимен каза...

Нещастни малоумници които пишете простотии, замисляли ли сте се някога какво значи да се почувствате ангажирани и съпричастни към съдбата на едно малко невинно създание, да имате възможността да помогнете - макар и малко на него и на семейството му? По - скоро не сте! Човека в този блог си е направил труда да почете паметта на това 5 месечно човече, което обедини хиляди хора от цял свят с благородната идея да се помогне! Кой от вас лайнари го е направил? Иначе сте грамотни и ръсите простотии! МАЛОУМНИЦИ!

Unknown каза...

Благодаря на всички за добрите думи и за почитането на малкия мъж Криско.

Лонганлон, ти си лош човек. Не храни толкова зло у себе си, за теб не е добре.