четвъртък, 25 октомври 2007 г.

10 мига от живота на Мартин Заимов (фотоинтервю на в."Шоу")


За пореден път се убедих, че абсолютно правилно съм си избрала за кого да гласувам на изборите. Споменавала съм няколко пъти в този блог, че вестниците "Шоу" и "Уикенд" трябва да се взимат по-сериозно, отколкото тези, които се самоописват като сериозни, и ето че Мартин Заимов е дал любопитно интервю точно в "Шоу", любопитно не само защото говори за личния си живот, а и заради формата - снимки от личния архив с кратък разказ към всяка.

Мартин Заимов с Бойко Борисов


Мартин Заимов като бебе с Клавдия Заимова


Мартин Заимов с брат си Михаил и майка си


Мартин Заимов с уиндсърфа


Мартин Заимов в БОК


Мартин Заимов 1997 г. бит от полицията


Мартин Заимов с Владимир Каролев на купон в "Шератон"


Мартин Заимов с Пламен Орешарски


Мартин Заимов със Стефан Тафров, Иван Кръстев и Надежда Михайлова на купон в "Шератон"


Мартин Заимов скача на батут в "Софияленд"



4 коментара:

kate каза...

Dopada mi Martin, zastoto e zemen chovek i ne vitae v oblazite kato edin do otvrastenie poznat i dosaden taka narechen general. Kolkoto do 10-te miga ot jivota na Martin - jivotut mu izvun Bulgaria e dal svoia otpechatuk vurhu haraktera i mantaliteta mu - priam, visoko-inteligenten i s mnogo shirok mirogled i kakto e moderno da se kazva sega - s otlichna vizia za budesteto na Sofia, susipana ot nekadurnizi. Struva si da se pomaga na takuv chovek.

Неконвенциален каза...

Всички са земни но този е голямтарикат

Unknown каза...

Тарикат? Ако имаш предвид яко прагматичен - и аз така смятам. Но в негативния смисъл тарикат - да е изиграл, измамил, обрал някого не знам. За разлика от купища други политици.

Nekonventsionalen каза...

Да, нямам предвид цигнското "тарикат".Дойде видов ден и видяхме,че Заимов става все по познат и с все по-широка мрежа за "риболова"-той е навсякъде и със всички-определям такова поведение като "манталитета,чичо спиш ли?"