четвъртък, 2 юни 2011 г.

АЕЦ "Белене" - тъпи мисли на тъпо копеле


Дете, родено слуд ЧернобилДете, родено след Чернобил

Знам, че тия, дето управляват, са прави (иначе що управляват?) и затва съм съгласен дето парламентът каза, че ще я строим пущината. Само не уразумях сичко (щото не съм от тех и не им знам кво си говорят и пазарят).

Ние немаме пари - тва го разбрах. Руснаците имат - тва също. Ама ние сме имали още национален интерес и затва те щели земат само 49%. Как ше ги земат - никой не казва. Мое да ни дадат заем, ама и внучето ще го плаща. Затва щели да станат 49% собственици. Да са живи и здрави!

А другите процентове? Бойко вика, може да се напнем да ги земем назаем, ама то и правнучето ке го пцуе, щото ше му плаща бадева харчовете. Но Бате Бойко мисли за правнучето и вика, че другите 51% ше ги земе чужд инвеститор. Ама гледам, че румънските цигани правят нова АЕЦ, и турчолята също, затва сметам, че той требвя да е будала, най-добре - куку. С жълта книжка, бе. Може и да бъркам, щото бате Бойко всичко знае, а аз не.

Знам, че знае, затва се чудя: Като руснаците имат 49%, чуждият знам-ли-го-кой - 51% --- ква ни е далаверата на нас? Печалбата у тех. У нас - тва дето може да гръмне като у Стражица. Щото шуреят, дето е научен трудник в бана, вика, че Стражица и Белене били синджир марка - днес друсне тук, утре там. А братчеда, дето е у енергото вика, че щели сме да купуваме беленския ток задължително и тва било далавера. Аз ги знам влашките цигани и турчолята - те техния атомен ток на евтиния ще го дават. И кво ние? На ескимосите хладилници. Такова, де - се едно тва продаваме. И боклуците от Белене - четох у весника, че щело да ги има чак до внучето на внучето на внучето, на... (мързи ме да пиша колко внучета, щото много страници). Аз моите боклуци ги фъргам, ама техните требвало да се закопват. Ако братушките ги закопват - пак внучето требва да им плаща закопването. Ако ние ги закопваме - пак отгоре ше доде, щото бате Бойко - да е жив и здрав, не са му казали, че и за закопването требва да шари. Затва му викам на бате Бойко - много те уважавам, ама кажи ква ни е далаверата, щото ако не кажеш, ще уважавам и майка ти и... - знаеш - сички наред! Уважение, де.

О-ох, как некога ми иде да ги уважавам сички наред.... :-(

2 коментара:

Unknown каза...

За нас остава единствено "удоволствието" да плащаме или да бягаме от мафията някъде по-далече:
http://krlkirilov.blogspot.com/2011/06/blog-post_02.html

Анонимен каза...

Тъпи мисили на тъпо копеле.
Има много вярно в това.
Какичко. Такива деца са се раждали и ще се раждат, за съжалени, преди и след "Чернобил".
АЦ "Козлодуй",макар и руска, вече много години работи безпроблемно.Ако не бяхме спряли двата стари блока, и те да работят безотказно. А това са руски АЦ от най-стар модел, които работят и днес блестящо.
След 10-на години Козлодуй спира. Дотогава ние трябва да смепостроили центрели, които да заплнят празнината, или да внасяме скъпа ел.енергия от вън.
С вносен и много по-скъп ток за къде сме.
ТОГАВА ЩЕ ГО ЗАКЪСАМЕ СЪВСЕМ.
зАБАВЯНЕТО, ЦИГАНСКИТЕ ПАЗАРЛЪЦИ ОКОЛО "БЕЛЕНЕ" НАРОЧНО ОСКЪПЯВАТ ЦЕНТРАЛАТА, КАТО ОТ ТОВА РАЗТАКАВАНЕ И БАВЕНЕ НЯКОЙ ПЕчЕЛИ.
Турците за 0 време се спазариха с руснаците да им построят 4 АЦ, като строежа на едната започва тази есен. Друга щяла да е близо до Одрин.
За турците, с една цъфтяща икономика руските АЦ са добри, а за нашите "политикани" лоши.
САМО ЗАЩОТО СА РУСКИ.
Друг "сериозен довод" срещу тях няма.
мамка ви русофобска. Готови да продадете интересите на Бг, което правите от 22 год.