понеделник, 22 декември 2008 г.

Честито, Мартине!


Мисля, че изборът на Мартин Димитров за шеф на синия съюз е най-доброто, което можеше да се случи на СДС. Досега не написах и дума за Мартин по една странна причина, сега обаче мога да си кажа: Мой много добър приятел ме посъветва да не пиша за Мартин, защото седесарите знаели, че съм работила за Жан Виденов и една моя подкрепа би му изяла седесарски гласове. Странно ми прозвуча, но понеже много харесвам Мартин, а пък приятелят ми е върло седесар - се доверих и не писах нищо. Сега обаче мнението ми няма как да му повреди;-) тъй че - честито, Мартине, и дупе да ти е яко!

2 коментара:

Анонимен каза...

Сигурен бях, че и тоя е от ваш'те :) Да станеш депутат без да си правил нищо друго в живота си, и да станеш лидер, без да можеш да говориш - няма как да е без момчетата от ДС.. Любчо Гоцев ти каза да стискаш палци за Мартинчо..

Анонимен каза...

Невена, не надценяваш ли антивлиянието си? Вярно, че "надпреварата" е с някакво смешно количество гласове и значи една две махленски клюки могат да наклонят везните, но щом е така, какво те е еня за подобна партия? Останала е само марка. По-добре да пуснат водка "СДС", отколкото да правят вътрешни избори. Както някаква руска фирма пласира водка "Советский союз".