петък, 20 декември 2013 г.

Animal Rescue Sofia вече има собствена ферма за софийските бездомничета кучета и котки!Уважаеми приятели, скъпи чудотворци, ангели, УСПЯХМЕ!!!

АРСофия вече има своята мечтана ферма, където заедно ще прадължим да се грижим за най-гъжните жители на града ни - бездомните щотки и кучета, ат днес (18.12.2-13( ДО прекрасния ден, в който нече няма да има страдалци по улиците ни!(

Благодарим ви, че сте с нас, че огромните ви сърца имат място за толкова много приятели в беда, че дадохте от малкото, което имате, за да бъдат щастливи и те! Пожелаваме ви светли празници, изпълнени с люябов и щастливи мигове! Научете повече.

!!!ФЕРМАТА Е НАША!!!

Публикувано на 18 декември 2013 в Новини
o-DOG-FIREWORKS-facebook
Мили приятели,
уважаеми прекрасни хора,
за нас е чест, щастие и гордост да съобщим, че от днешния ден и завинаги – Фермата вече принадлежи на бездомните кучета и котки на София!!!
Няма да стане“ – беше реакцията на специалистите по ПР и фондонабиране, когато им разказахме за първи път за този колосален проект с надеждата да дадат идеи.
Непостижима цел“ – беше квалификацията, която сложиха на тази мечта богати чуждестранни фондации, към които се обърнахме за помощ.
Абсолютно невъзможно в България“ – бяха думите, с които ни отпращаха най-успешните фирми в страната.
Ще успееем на всяка цена!“ – казахте вие преди точно  78 дни, когато започнахме заедно колосалната битка АРСофия да продължи да се грижи за бездомните животни в този град!
И ГО НАПРАВИХТЕ, ПРИЯТЕЛИ!!!

С цената на огромния труд на стотици доброволци. Със щедростта и вярата на хиляди дарители в България и извън нея. С неописуемата помощ на стотици журналисти и медии. С подкрепа от всички наши приятели от чужбина. С хиляди, хиляди разпратени писма, бележки, покани, проведени разговори, срещи, събития, уговорки, молби, разочарования и радости…
ВСИЧКИ НИЕ ЗАЕДНО УСПЯХМЕ!!!
София ще има своя първи неправителствен приют:
  • независим от институциите, хуманен и европейски;
  • ръководен от хората, които истински ги е грижа за животните;
  • отворен за всички – доброволци, посетители и осиновители 365 дни в годината;
  • с клиника, която работи 24/7 за най-окаяните животни на града;
  • с екип, който знае какво върши и поставя животните на първо място!
На всички, които дариха,
На всички, които се включиха наравно с нас в битката, организирайки събития, агитирайки приятели, трудейки се в логистиката и разпространението на идеята,
На всички, които повярваха и участваха в сбъдването на тази мечта,
Казваме:
ВИЕ СТЕ ЧУДОТВОРЦИ, МИЛИ ХОРА! Вие сте живото доказателство, че тази страна има силите и ресурса да върви напред! Вие сте единствените, които успяха да се обединят, докато цялата нация търси начини да се разединява! Вие протегнахте спасителна ръка на най-нещастните, безпомощни и бедни създания във време, в което всичко наоколо върви надолу и крещи „закриваме тази държава“! Вие сте причината на българския парламент да пише „Съединението прави силата“! Вие сте Човеците, които ще превърнат България в едно по-добро място!
1_Enosiasti_Animal_Rescue_Sofia
Приятели, или календарът се е объркал днес много /като сочи едва 18-ти декември/ или кучешката Коледа е дошла. Защото вие направихте най-големия подарък, който бихте могли да направите на бездомните кучета и котки. Подарихте им Дом, дадохте им подслон, връчихте им тържествено шанса да бъдат здрави, нахранени, обичани и да попаднат в своите семейства. Вие се погрижихте за тях, мили хора!
Думите не достигат, за да изразим своята признателност. Няма смисъл да казваме, че сме трогнати, очаровани, вдъхновени, благодарни, поразени… думите не могат да осветят и на 1/10 чувствата на всички ни – хора и животни – в този момент на върховна еуфория. Можем само да почустваме смирението и да почерпим сила от вашата неописуема мощ – мощта на хората, които казаха „ще направим всичко по силите си, за да се случи нашето Чудо“.
Бъдете благословени, ангели-хранители! И нека стореното Добро да се върне десетократно при вас в труден миг, защото така е устроен този свят, мили хора, даващата ръка не обеднява. Днес всички ние сме със сърца по-богати и от сърцето на най-големия богаташ, защото в тях има Вяра, Надежда и Любов, струващи повече от всичките пари на света!
С уважение и признателност,
екипът на АРСофия
IMGP2498 IMGP2494 IMGP2499
П.П. До дни ще публикуваме всички подробности около „превземането“ на нашата нова крепост! Днес само набързо ще свалим шапки за Човека, който ни даде възможност да купим Фермата в срок като отпусна безлихвен заем, с който да можем да доплатим недостигащото и да започнем ремонта и преместването ни.
П.П.П. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Обичаме ви!!! УРА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Няма коментари: