понеделник, 5 ноември 2007 г.

Кой и как купува гласове (гласът на Мрeжата)


Това научих от Мрежата, не мога да го проверя, тъй като съм сам и обикновен човек, но мога да го популяризирам, за да се изясни истината. Сиреч - знаете ли нещо за този случай, така ли е?
"А ето каква верига за купуване на гласове е "прекъснал" в Габрово Румен Петков и неговите съратници от Висшия партиен съвет на БСП и идиотското правителство, в което е министър! Отделът на полицията в Габрово, който следи за тези "покупки", улавя, че кандидатът за кмет на БСП в града Николай Григоров, абсолютен некадърник, който на две магарета плявата не може да раздели и не е свършил и за две стотинки работа през живота си, с неговия предизборен "щаб" са купували гласове за първия тур на изборите сред габровското население! Полицаите уведомяват Румен Петков за тази маймунщина и той като няма как пряко да размаже съвестните си подчинени уведомява от своя страна Висшия партиен съвет на БСП!? Веднага в габровската полиция пристига величаната като уж голяма "боркиня" за справедливост, Татяна Дончева, която вдига бурен скандал на ръководството на габровското РДВР и на полицаите, хванали комунистическите "търговци"! Заплашила ги, че посредством правителството ще смени ръководството на полицията в Габрово и съставът на отдела за борба с търговията на гласове ще бъде веднага съкратен, а отделът закрит! На другия ден в града пристига намусен и Сергей Станишев, уж за среща с партийния актив на БСП в града, но всъщност да даде да се разбере, че заплахите на Дончева не са шега работа и веднага ще бъдат осъществени като кадрови решения! Румен Петков си мълчи и не защищава подчинените си за свършената съвестно работа! Веднага всякакви документи по случая са премахнати и случая е закрит!"

Източник: в."Дневник", 4 ноември 2007
----------------
Now playing: Enrique Iglesias - Bailamos [foobar2000 v0.9.4.4]
via FoxyTunes

3 коментара:

Geoffbig каза...

Какво искаш да кажеш с това? Източникът ти не е "Дневник", а коментар към статия.
Не казвам, че не е истина, ама така представено е манипулация!

Unknown каза...

Манипулация е баба ти. Пиша много по-коректно от шибаните вацови "24" и "Труп", както и останалите лъжливи всекедневници. В заглавието е източникът - т.е., изразът "гласа на Мрежата" в скоби), да не говоря, че в текста на постинга ми става ясно.

Анонимен каза...

Ако успееш да намериш потвърждение - пиши на zabraven.com.