неделя, 11 юни 2006 г.

Задушница и бат`Бойко


Аз не бях там, но моята приятелка, която ходи за баща си, каза, че такава организация не е имало никога досега. Колите са ги спирали на известно (немалко) разстояние от входа да не паркират, за да могат хората спокойно да се движат и да влизат и полицаите изобщо не са се "респектирали" от тежкарски автомобили и мутренски личности. Имало една-две сценки, при които полицията показала кой командва. Било е направено като за обикновените хора да могат да отидат спокойно на черешова задушница.

4 коментара:

Анонимен каза...

А какво общо има Боризмейко с тази организация? Нали това са били полицаи, а не служители на "Егида"?

Unknown каза...

Защото доколкото се поинтересувах, организациятая от КАТ и полицията е направена по изрична и конкретизирана като подробности заявка от бат Бойко.

Анонимен каза...

Логичният въпрос е защо не го е правил като секретар на МВР, въпросният генерел-лейтенант?

Unknown каза...

Мисля, че не му е влизало в правомощията. Тези мероприятия по въвеждане на специален ред в града при определени случаи трябва да се поискат от кмета. Кметът трябва да поиска от МВР обезпечаване на някакво събитие, а не МВР да си решава къде и какво да прави (имам предвид не при престъпления), защото това би означавало, че МВР ще започне да прави каквото си иска.