сряда, 31 август 2011 г.

Братушките рисуват


На един ултракомунистически руски сайт ги видях и освен "хм...", друг възпитан израз не ми иде на ум. Комунистите по принцип са побъркани, но руските са особено побъркани и неприятни, защото освен комунисти, са и завършени империалисти - като царските си предшественици.

паметника на Альоша в Пловдив


Кадафи цитира Левски

4 коментара:

Pan4o каза...

Въпросният сайт е за демотиватори. Това са си вид картинки с доста доза ирония, така че ни ги приемай толкова сериозно... ;)

Анонимен каза...

Аз имам обаче един въпрос на недоумение към авторката: А защо да трябва да реагирам възпитано на подобно брутално невъзпитано нашествие? Аз мисля, че Българинът получи доста горчив урок от това - да реагира с мир на немирни нашествия. Последното може да коства съществуването му като народ, нация и държава. Така че, ".бать твою мать на большой кровать, русский гад!"

Unknown каза...

@Pan4o
Знам какво е демотиватор, но сайтът е комунистически. Разгледай внимателно повече деми - макар че някои откровено изглеждат като антикомунистическа гавра, насочеността анти демократицията, анти десталинизация и пр.под. Разгледай либийските деми например.

Погледни и първите попаднали ми отзиви за сайта:

http://sandra-nova.livejournal.com/181066.html

http://www.pravda-tv.ru/2011/02/16/5908


@ Ти не трябва да реагираш възпитано. Аз реагирам така, защото не искам да пиша псувни. Не че не си ги мисля в случая :-)

Емил А. Георгиев каза...

Плакатът за паметника на Альошата е израз на наглост, а онзи за Кадафи - на патетика.