събота, 12 април 2008 г.

Сергей: РП го държи с хомокомпромат?


Не мислех, че ще кажа някога това, но държавното безобразие ме кара да мисля, че е добре поне хората, които четат блогове, да го знаят. Иде реч за хомосексуални отношения. Между другото пояснявам, че не приемам понятието "хомосексуализъм", защото... абе по тая логика защо не говорим за "хетеросексуализъм"?

Сериозно казано, това с кого си ляга някой няма никаква връзка с личността му. Та като казах "личността" да си дойда на думата. Сергей Станишев определено ми импонира. Не само ми харесва като личност, но и мисля, че е кадърен упревленец. Обаче напоследък се замислям не трябва ли да казвам "беше"? Самоубийствената му защита на Румен Петков е причина за размисъла ми. Публична тайна са пълзящите из форумите слухове за неговите гей връзки с Кристиян Вигенин. Не знам за Вигенин, но знам със сигурност друго:

Бившата ми приятелка (тези, които четат отдавна блога ми, знаят, че съм бисексуална) ми каза в началото на връзката ни, че е имала една съвместна нощ с Елена Йончева. На учудения ми въпрос за Сергей (тогава той още беше никой) тя ми даде за пример собствените си два брака - твърда лесбийка, тя се бе омъжвала два пъти. Обаче и двамата й съпрузи бяха твърди гейове. Не бисексуални, а гейове. Тя ми обясни, че това често се практикува сред гейовете с приличен социален статус с цел да се неутрализират, поне официално, съмненията за гей връзки.

Не ми се искаше досега да пиша за това, но безумията на БСП с престъпността ме карат да мисля, че евентуалните гей връзки на министър-председателя не са, и не бива да са само обект на клюки.

6 коментара:

Анонимен каза...

Това обяснява доста от изказванята на министър петков в стил "аз ценя женската красота, и всички тук сме така" и т.н.

Вече почват да ми се въртят всякакви безумни сценарии за това как министър председателя прави открито изявление в което обявява сексуалната си ориентация, гей обществото прави парад в негова подкрепа, румен петков е изгонен от правителството и с него се захваща прокуратурата (и главния прокурор също се оказва гей), гей обществото се еманципира и всички ги приемаме такива каквито са и още и още...

ех, мечти...

Ангел Грънчаров каза...

То Сергей, Румен и пр. не щат да си признаят че са комунисти и че са мафиоти, та гейове ли да си признаят че са?! Това по предната реплика...

А иначе хипотезата за компромат на сексуална основа, с който разполага Р.Петков, и с който шантажира малчикът Дмитриевич, ми се вижда убедителна и съвсем вероятна. Защото при този грандиозен скандал на Р.Петков (срещи с мутри, предателства и пр.) иначе не може да се обясни съвсем неадекватната реакция на "премиера". Явно има някакво "сересе", примерно видеоклип, в което Сергей се гушка с някой мъж, и това е достатъчно основание волята на Р.Петков да е над всички държавни интереси.

Изцяло споделям разумната хипотеза на Невена...

Анонимен каза...

Предпочитам премиер гей, вместо пародия на премиер.Ако една личност вдъхва доверие, води последователна политика в интерес на обществото, и твърдо стои зад посочените в кампанията си цели, изобщо не ме интересува дали спи с жени или си го слага в задника.Не става въпрос за Станишев конкретно, но това е поредния пример колко е незряло обществото ни, и как няма правилни критерии за избор и оценяване на способности.За съжаление, предрасъдъците са част от живота ни.

Анонимен каза...

А, когато премиерът педераст е и пародия на премиер? Защото Румен Петков го държи. (но Вени не е права, няма негови снимки и видеота с Вигенин, а държи Елена с би - секс историите й) Съжалявам Вени, тя го прави и с мъже, при това много....
така, че да го духат педерастите, продаващи страната си.

Анонимен каза...

То така тръгват слуховете, клюките, и клеветите.
Но ти май за друго не ставаш, Вени.

Каквато ни държавата и правителството, такива ни и блогърите.

Анонимен каза...

Много ниска топка е тази ти дописка, Вени. Фен съм донякъде на Елена Йончева, не съм фен на Станишев, но инсинуацията ти е тъпа.
Жалко. Имаш други добри текстове. Твоята бивша приятелка казала, че нейните бивши съпрузи били гейове, пък виждате ли тя още казала, че имала една нощ с Е.Й. значи Станишев е гей. Ти си бивша или сегашна (де да знам каква точно) журналистка. Харесва ли ти този тип журналистика?
А теб някой държеше ли те в шах и беше ли ти зависима от някого заради бисексуалността си (както ти я начираш).