четвъртък, 10 април 2008 г.

Георги Стоев - нЕкои спомени и размисли


Убийството на Георги Стоев ме накара да се върна към нещо, което бих искала да забравя. Младите не знаят, а сторите не помнят, че в края на 1995 г. нападнах публично светлата личност Андрей Луканов. В интервю за "Свободна Европа" казах, че лицето ме шантажира с досие и ме заплашва с физическа разправа. Казах още, че той е бащата на групировките, на бухалките."Великият". Бъдещият борец за истината Коритаров цензурира интервюто ми (то беше на запис) и обясни това с факта, че нямал аргументи за твърденията ми. Георги Стоев освети връзката БСП-престъпност. И го застреляха. Познайте кой? Не е трудно. След разкритията на Георги Стоев за сивия кардинал о.з.ген. Любен Гоцев последният процеди - "Да си носи разкритията в гроба". Е, заповедта на генерала бе изпълнена. А с мен, генерали, какво ще правите?

4 коментара:

dzver каза...

Напиши книга и може да ти обърнат внимание. Въпреки че това точно внимание никак не е приятно.

norman каза...

от Norman :
Ми вместо да се вайкаш по блоговете, върни му на Любен Гоцев докато е още жив поне той, тия десетина кила херойн дето си ги гепила още по Лукановото време и ще си дишаш спокойно още много години, не така на пресекулки и запъхтяна.
Буоххх,изтрещели блогъри шубета.

БЛОГЪРИТЕ НА САПУН !

Анонимен каза...

Аз бих сакал да направя паралел с това което се случва в Бьлгария и Руссия през последните 18 години...и в двете страни на власт идват служтелите на тайните служби-кьде задкулисно,а кьде по-явно (визирам президента Путин).
Има и много разлики,разбира се,които се задьлбочават особено след промяната на политическия курс в Балканската република.

Чели ли сте книгатана Литвиненко?
(Може да се намери безплатно в интернет,например тук> http://compromat.ru/main/fsb/kniga.htm)
Прегрупирането на бившата КГБ и домогването и до властта е нещо което несьмнено е пртичало/протича по сходен сценарии и у нас.

Живеем в интересно,но уви безпьтно време!

Анонимен каза...

Преди всичко искам да декларирам, че аз съм един от босовете на Мафията, която управлява и ограбва в момента България. Правя настоящето изявление от скука, а знаете, че човек когато няма какво да прави какво ли не прави. Както вече сте се уверили, ние като мафиози сме професионалисти и просто няма сила, която да успее да ни свали от власт още много поколения напред. И точно защото сме професионалисти, много се засягаме на чест когато ни наричат комунисти или бивши комунисти. Вярно е, че всички ние - Главата на Мафията сме бивши членове на централния комитет на българската комунистическа партия, но държа дебело да подчертая, че още много преди организирания от нас фарс на 10.11.1989г. бяхме изгонили от ръководните органи на тази партия всички комунисти. Много преди 10.11.1989г. ръководстното на БКП нямаше нищо общо с комунистическите идеали. Просто превзехме отвътре и изтърбушихме тази партия с цел домогване до властта и лично облагодетелстване. И преди и след 10.11.1989г. нашата стратегия е здраво да държим властта и "законно" да си разпределяме всичко което българският народ успее да произведе, т.е. народа осигурява приходната част, а ние разходната част на държавния бюджет.
Така че изрази като "и преди и сега БКП е мафия" и "червени боклуци" хем са верни хем не съвсем. Искам идните поколения да имат вярна представа за нас - ПАРИТЕ са нашият единствен бог. На организираните от нас първи митинги на съюза на демократичните сили народът така страхливо седеше и мълчеше, че се наложи да мобилизираме цялата тайна полиция /държавна сигурност/ да ходи по митингите и да скандира "Долу БКП". Не ми се мисли какво можеше да се случи с нас ако не бяхме успяли да заблудим народа и да го разделим на сини и червени. Щеше да стане страшно, ако ни бяха погнали заедно и комунисти и безпартиини. Но слава богу всичко мина като по ноти. Сега както народа така и ние се успокоихме. Народът се обезвери напълно. Стана съвсем апатичени направо до смърт примирен със съдбата си. Ние вдигаме до небето цените на вода, парно, ток, месо, а народът гледа как децата му умират от глад и болести, но не вдига глава. Въобще животът в България потече ужасно еднообразно и скучно. Някои от моите колеги мафиози от скука направо започнаха да се гаврят и да издевателстват над плебеите. Чрез държавна сигурност организираха предавания по някои от телевизиите, които директно разкриват цялата истина за така наречения "демократичен преход" след 10.11.1989г. и даже призовават на бунт за сваляне на управляващата Мафия от власт. Мамчетата от "държавна сигурност" започнаха също от скука да се демобилизират и вече да се чувстват никому ненужни. Даже вече не им пука дори в интернет да се появят и досиетата им.
И на мен вече ми писна да живея на гърба на този овчедушен народ. Заслужава си да пукне. И за да му стане още по-гадно ще му кажа:
1. Така ще си умреш народе с надеждицата да се случи чудо и някой да дойде и да те освободи от нас.
2. Страхувайки се и спасявайки собственото си живуркане обричаш и принасяш съвсем съзнателно в жертва собствените си деца. И след двеста години нашите правнуци ще живеят на гърба на вашите и ще ги мачкат както ние вас. Само буренясалите ви гробове ще станат свидетели как собствените ви деца клатят глави и с равнодушие тихо произнасят: "Бог да го прости, ама беше голям страхливец".
3. Нямаш си вярна и самопожертвувателна интелигенция, която да ти посочи пътя, обедини и поведе към освобождението от нашата Мафия. Всичко що годе интелигентно в България сме го купили и срещу няколко сребърника доносничи и работи за държавна сигурност, т.е. за нас. А малкото останали тук там невербувани от ДС полуинтелигенти сме оставили на доизживяване да се изживяват като никому ненужни и безопасни интернет борци за свобода и демокрация. Тия тъпанари никога няма да разберат, че щом някой се появи два пъти във вестник или телевизия това значи, че ние сме го пратили там с някаква цел. И как иначе след като всичко в тази страна е наше. Та ние знаем всеки българин навършил 18 години какво говори и за какво се бори, независимо дали живее в страната или чужбина.
4. Досега ти давахме само "хляб и зрелища", но ние - Мафията вече сме уверени, че и това ти е много. Имаме намерение да ти съкратим хляба за да видим колко можеш да издържиш само на зрелищата които сме ти подготвили: разните му там брадъри, шоута, игри, избори, показни и непоказни убийства, борба с наркоманията, шампионски лиги, чалга, парламентарни репортажи, мярки за неотклонение, съдебни и извънсъдебни наказателни процеси и т.н. Естествено ще преработим пак политическото пространство. Ще ти изработим нова десница, левица и център. За съжаление и в ДС се намират трудно вече добри актьори, така че ще се наложи и в бъдеще да гледаш старите муцуни. Всъщност кой коя партия ще оглави и ние не знаем още, защото ги разиграваме на зарове.

5. Имаме споразумение с така наречените "западни демокрации" още преди 10.11.1989г. Ние стриктно изпълняваме нашите задължения и имаме тяхната пълна подкрепа. Така че твоят тунел е задънен и светлина никога няма да се появи.