събота, 12 април 2008 г.

Не сме народ, не сме народ, а мърша*


Чета новините днес и се чудя абе съвсем ли оглупяхме или ни правят на глупави? Цитирам:

Младен Михалев, по известен като Маджо не е идвал в България след 18 март тази година, научи БГНЕС по повод на неофициални информации, че той е в страната.
Разследващите случая на убийството на писателя Георги Стоев са поискали проверка от полицията дали Маджо е влизал в страната след 18 март.
Установено е по компютърните регистри, че няма влизане на Михалев в България след тази дата. Раследващите са искали да установят дали Михалев е в страната, за да бъде той разпитан по случая с Георги Стоев. След убийството на Стоев на 7-ми април тази година градският прокурор Николай Кокинов заяви, че няма проблем да бъдат разпитани Младен Михалев и Любен Гоцев. Стоев е имал две срещи през есента на 2006 година с прокурора Чавдар Ангелов, на които са присъствали и служители на МВР.

Тогава Стоев бил поставил условието арест за Маджо, след което той ще даде показания за престъпността. Според прокуратурата Стоев не е пожелал да проговори и е отказал защита. Стоев бе убит недалеч от хотел Плиска. Той почина в края на деня въпреки хирургическата намеса в Института за спешна медицинска помощ "Пирогов". Стоев имаше две огнестрелни рани в главата.

Георги Стоев е автор на няколко романа за организираната престъпност в България по време на прехода. Сред тях са: "BG Кръстника: Истинската история на Маджо, книга 1", "BG Кръстника: Маргина, Бойко и другите, книга 2", "BG Кръстника: Любен Гоцев, истинският кръстник книга 3", поредица от романи за ВИС и СИК." И въпросите са ми два:

Що меверето трябваше да чака да застрелят Стоев и по-важното защо ако запасният генерал Любен Гоцев е невинен пенсионер, меверето ще смята, че заплахата за него е реална? Алоооу, безобидният пенсионер, кво`ш`каиш, що те плашат като си невинен?

-------------------------
* по Петко Р. Славейков

5 коментара:

Анонимен каза...

А не съм съгласен с Вас, г-жо Гюрова. Невинните пенсионери винаги ги хващат на мушка, те най-много пострадаха от прехода. Ето примерно Луканов- човека цял живот работи честно и усърдно за едната пенсия и не я дочака.

После Стоев очевидно е отказал защита. Той се е отказал от защита още със самата идея да свидетелства. Всъщност смъртта на Стоев е едно самоубийство: очевидно човек който иска да разкрие ужаса в мафията/МВР е човек, който няма желание да живее.

Анонимен каза...

Преди всичко искам да декларирам, че аз съм един от босовете на Мафията, която управлява и ограбва в момента България. Правя настоящето изявление от скука, а знаете, че човек когато няма какво да прави какво ли не прави. Както вече сте се уверили, ние като мафиози сме професионалисти и просто няма сила, която да успее да ни свали от власт още много поколения напред. И точно защото сме професионалисти, много се засягаме на чест когато ни наричат комунисти или бивши комунисти. Вярно е, че всички ние - Главата на Мафията сме бивши членове на централния комитет на българската комунистическа партия, но държа дебело да подчертая, че още много преди организирания от нас фарс на 10.11.1989г. бяхме изгонили от ръководните органи на тази партия всички комунисти. Много преди 10.11.1989г. ръководстното на БКП нямаше нищо общо с комунистическите идеали. Просто превзехме отвътре и изтърбушихме тази партия с цел домогване до властта и лично облагодетелстване. И преди и след 10.11.1989г. нашата стратегия е здраво да държим властта и "законно" да си разпределяме всичко което българският народ успее да произведе, т.е. народа осигурява приходната част, а ние разходната част на държавния бюджет.
Така че изрази като "и преди и сега БКП е мафия" и "червени боклуци" хем са верни хем не съвсем. Искам идните поколения да имат вярна представа за нас - ПАРИТЕ са нашият единствен бог. На организираните от нас първи митинги на съюза на демократичните сили народът така страхливо седеше и мълчеше, че се наложи да мобилизираме цялата тайна полиция /държавна сигурност/ да ходи по митингите и да скандира "Долу БКП". Не ми се мисли какво можеше да се случи с нас ако не бяхме успяли да заблудим народа и да го разделим на сини и червени. Щеше да стане страшно, ако ни бяха погнали заедно и комунисти и безпартиини. Но слава богу всичко мина като по ноти. Сега както народа така и ние се успокоихме. Народът се обезвери напълно. Стана съвсем апатичени направо до смърт примирен със съдбата си. Ние вдигаме до небето цените на вода, парно, ток, месо, а народът гледа как децата му умират от глад и болести, но не вдига глава. Въобще животът в България потече ужасно еднообразно и скучно. Някои от моите колеги мафиози от скука направо започнаха да се гаврят и да издевателстват над плебеите. Чрез държавна сигурност организираха предавания по някои от телевизиите, които директно разкриват цялата истина за така наречения "демократичен преход" след 10.11.1989г. и даже призовават на бунт за сваляне на управляващата Мафия от власт. Мамчетата от "държавна сигурност" започнаха също от скука да се демобилизират и вече да се чувстват никому ненужни. Даже вече не им пука дори в интернет да се появят и досиетата им.
И на мен вече ми писна да живея на гърба на този овчедушен народ. Заслужава си да пукне. И за да му стане още по-гадно ще му кажа:
1. Така ще си умреш народе с надеждицата да се случи чудо и някой да дойде и да те освободи от нас.
2. Страхувайки се и спасявайки собственото си живуркане обричаш и принасяш съвсем съзнателно в жертва собствените си деца. И след двеста години нашите правнуци ще живеят на гърба на вашите и ще ги мачкат както ние вас. Само буренясалите ви гробове ще станат свидетели как собствените ви деца клатят глави и с равнодушие тихо произнасят: "Бог да го прости, ама беше голям страхливец".
3. Нямаш си вярна и самопожертвувателна интелигенция, която да ти посочи пътя, обедини и поведе към освобождението от нашата Мафия. Всичко що годе интелигентно в България сме го купили и срещу няколко сребърника доносничи и работи за държавна сигурност, т.е. за нас. А малкото останали тук там невербувани от ДС полуинтелигенти сме оставили на доизживяване да се изживяват като никому ненужни и безопасни интернет борци за свобода и демокрация. Тия тъпанари никога няма да разберат, че щом някой се появи два пъти във вестник или телевизия това значи, че ние сме го пратили там с някаква цел. И как иначе след като всичко в тази страна е наше. Та ние знаем всеки българин навършил 18 години какво говори и за какво се бори, независимо дали живее в страната или чужбина.
4. Досега ти давахме само "хляб и зрелища", но ние - Мафията вече сме уверени, че и това ти е много. Имаме намерение да ти съкратим хляба за да видим колко можеш да издържиш само на зрелищата които сме ти подготвили: разните му там брадъри, шоута, игри, избори, показни и непоказни убийства, борба с наркоманията, шампионски лиги, чалга, парламентарни репортажи, мярки за неотклонение, съдебни и извънсъдебни наказателни процеси и т.н. Естествено ще преработим пак политическото пространство. Ще ти изработим нова десница, левица и център. За съжаление и в ДС се намират трудно вече добри актьори, така че ще се наложи и в бъдеще да гледаш старите муцуни. Всъщност кой коя партия ще оглави и ние не знаем още, защото ги разиграваме на зарове.

5. Имаме споразумение с така наречените "западни демокрации" още преди 10.11.1989г. Ние стриктно изпълняваме нашите задължения и имаме тяхната пълна подкрепа. Така че твоят тунел е задънен и светлина никога няма да се появи.

Анонимен каза...

В отговор на псевдобоса на мафията.
С тия 200 още години живеене на гърба на народа, а и всичко останало е силно пресилено и невъзможно. По някои космичесни закони и цикли остават не 200, а само няколко години...
Гарвана

Alexander Arabadjiyski каза...

Гарванe - може и псевдобос да е... не-знам , но това което казва е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВЯРНО И ТОЧНО !!!!!! И ДОКАТО НЕ ВДИГНЕМ РЕВОЛЮЦИЯ И НЕ ПОЧНЕМ ДА ГИ ИЗБИВАМЕ И КОЛИМ не 200 а 2000 години ще е така. С МИРНИ ПРОСТЕСТИ СЕ ВИЖДА ЧЕ НИЩО НЕ СТАВА! САМО СМЪРТ МОЖЕ ДА ГИ УПЛАШИ МАФИОТИТЕ ОТ ДС и ПАРЛАМЕНТА! ВРЕМЕ ДА ПОЧНАТ ДА ПАДАТ ГЛАВИ!

anna каза...

владеи туй що червея изяжда. ще царуваш ти да царуват и дацата ти,а можеш ли да платиш на смърта и колко?ще си цар в най-дабрия случай 100г.какв подарак ще направиш на децата си когато доиде земния им край и колко ще платиш там дето се с пари не плаща?аз ще ти кажа нещо безсилен си пред този край и в онзи свят.и понеже аз се връщам от там ще ти кажа смири се