неделя, 23 декември 2012 г.

Хората против ГРОБ (и против политическия сговор)


ГЕРБ започна да изгражда не само магистрали, а нещо непостижимо преди него: Обединеното противодействие на опозицията - лява и дясна. Не защото левите и десните са залюбили, или защото са в конспиративна връзка помежду си. Причината е очевидна и за аполитичните, и антиполитичните хора - ГРОБ обслужва единстевно олигархията и прислужващия й апарат милиционери и държавни служитули.

Почти вицово доказателство за това е диалог от форума на в."Капитал". Необходимо пояснение: В този форум пишат основно форумци от "Дневник", а старите форумци се знаем от много време. Авторите и на двете реплики са форумци, пишещи от поне 2-3 години. Соча го, за да е ясно, че диалогът изразява съществуваща обществена тенденция, а не моментен изблик на минаващ човек. Ето диалога:
- Аз, дето съм червена бабичка, ми идва да строша бастуна си в теб.
 

- Доживях и на теб да ти пиша +   Тва червените сте цвете в сравнение с мутромилиционерите.

Алоу, тия дето сте членове на ПЕС и ЕНП! Дотяам ли ни докарахте?
Организирана престъпна група начело с наркотрафикант да смачква дребния бизнес (близо 100 000 са фалиралите фирми), да изхвърля хората на улицата (400 000 нови безработни са заслугата на ГРОБ), да налага полицейната във всички сфери на общеиствения живот (тук няма да ми стигнат скобите до дам най-драстичните примери).

Тия, дето си дремете в парламента, не ви ли боде съвестта, че легитимирате управлението на мутромилиционерската шайка?




2 коментара:

Анонимен каза...

Човек трябва да е доста заблуден, за да види предимства в комунистическата мафия.

Валентина Великова каза...

Както казва Бай Ганьо "И едните и другите са маскари"
Доколко ще ги търпим, зависи от сите нас Булгари....