понеделник, 6 април 2009 г.

Хепатит


Оказа се, че съм изкарала хепатит Б без клинични прояви. Откриха го случайно и сега се лекувам, но не в тесния смисъл на думата, а промених сериозно начина си на живот. Което пък ми се отрази прекрасно както на физиката, така и на душата. Струва си да пиша подробности, но по-нататъкл Сега само маркирам защо ме нямаше и че вече съм пак тук.

13 коментара:

rahenna каза...

чудех се къде се скри, а то какво било!

Анонимен каза...

И аз съм бил болен от хепатит Б и мога да ти кажа, че има един илач - народен - който ще ти помогне много повече от карзил или каквото и да е друго лекарство за възстановяване на черния дроб. Става дума за един специален прах, който се продава само в брезнишкото село Гигинци (на около 50-тина км от София). Това нещо е един прашец, който се прави от панкреаса на овца и възстановява адски бързо всакакви поражения на черния дроб. Струва никакви пари, пие се една седмица - всеки ден по една лъжица с вода - един час преди закуска. След това черният дроб ти е като на младенец. Аз всяка година превантивно пия по една сария от тия прахчета и останалото време от годината си ям и пия каквото искам без да имам грижи... Ако си решила обаче напълно да спреш алкохола и мазничките храни - изборът си е твой, но прахчето действа за възстановяване на чернодробната тъкан - вервай ми!

Блогът на Пламен Даракчиев каза...

Добре дошла отново! Желая ти скорошно оздравяване. А за душата направо ти завиждам. :)

Joro711 каза...

Пожелавам бързо оздравяване.Ама не можа ли да намериш 1 минута да ни информираш по-рано?Че изчезването ти съвпадна с милиционерските прояви пред парламента и си помислих какви ли не неща.

Анонимен каза...

Ти си информиран човек, но все пак да дам линк към едни ентусиасти, които се опитват да ни отворят очите и да помогнат.

Анонимен каза...

Е, докато се борих с имена и пароли, изгубих връзката
Хайде пак
http://hepatitis-bg.com/forum/

Апостол Апостолов каза...

Напред и нагоре! Това е моето пожелание!

Анонимен каза...

Успех, Вени!
Добрата

Вики каза...

Добре дошла отново :))).

Анонимен каза...

Не се занимавайте с разни билкари и тем подобни,аз също съм с хепатит В и в интерес на истината залагам на традиционната медицина.
С Карсил и разните други хепатопротектори не можете да се оттървете от вируса,в сайта на Хепасист www.hepasist.org е описано всичко в подробности.

altair каза...

надявам се сега да сте добре :)
Надявам се и да сте направили всички необходими изследвания, за да знаете със сигурност какво се случва в черния дроб. Успех ;)

Анонимен каза...

Здравейте,
имах Хепатит Б и също пих от прахчетата на баба Светла от село Гигинци- Пернишко. Хубаво е профилактично да се вземат и след лечението...те са на абсолютно билкова основа и ако не ви помогнат то със сигурност няма да навредят. Билковата смес бабата е наследила от своя свекър- дядо Гошо, който заедно със своя брат правели навремето вълшебното прахче. Казвам "вълшебно" защото ефектът от него е изумителен. Доктори от Германия се хващат за главите от недоумление как положително влияе това прахче. Радвам се ако мога да помогна на хора със същото даболяване. Аз отдавна забравих вече за него, но от време на време си взимам от прахчетата, пък и не стуват нищо. Лекуват също жлъчка и черен дроб. Но повече информация със сигурност може да получите от баба Светла-07754366. Успех!

sacho каза...

Това е актуален телефон. Има добавена двойка пред номера на абоната 07754(2)366. Днес бях там.