понеделник, 6 април 2009 г.

Хепатит


Оказа се, че съм изкарала хепатит Б без клинични прояви. Откриха го случайно и сега се лекувам, но не в тесния смисъл на думата, а промених сериозно начина си на живот. Което пък ми се отрази прекрасно както на физиката, така и на душата. Струва си да пиша подробности, но по-нататъкл Сега само маркирам защо ме нямаше и че вече съм пак тук.

14 коментара:

Unknown каза...

чудех се къде се скри, а то какво било!

Анонимен каза...

И аз съм бил болен от хепатит Б и мога да ти кажа, че има един илач - народен - който ще ти помогне много повече от карзил или каквото и да е друго лекарство за възстановяване на черния дроб. Става дума за един специален прах, който се продава само в брезнишкото село Гигинци (на около 50-тина км от София). Това нещо е един прашец, който се прави от панкреаса на овца и възстановява адски бързо всакакви поражения на черния дроб. Струва никакви пари, пие се една седмица - всеки ден по една лъжица с вода - един час преди закуска. След това черният дроб ти е като на младенец. Аз всяка година превантивно пия по една сария от тия прахчета и останалото време от годината си ям и пия каквото искам без да имам грижи... Ако си решила обаче напълно да спреш алкохола и мазничките храни - изборът си е твой, но прахчето действа за възстановяване на чернодробната тъкан - вервай ми!

Пламен Даракчиев каза...

Добре дошла отново! Желая ти скорошно оздравяване. А за душата направо ти завиждам. :)

Joro711 каза...

Пожелавам бързо оздравяване.Ама не можа ли да намериш 1 минута да ни информираш по-рано?Че изчезването ти съвпадна с милиционерските прояви пред парламента и си помислих какви ли не неща.

Анонимен каза...

Ти си информиран човек, но все пак да дам линк към едни ентусиасти, които се опитват да ни отворят очите и да помогнат.

Анонимен каза...

Е, докато се борих с имена и пароли, изгубих връзката
Хайде пак
http://hepatitis-bg.com/forum/

Апостол Апостолов каза...

Напред и нагоре! Това е моето пожелание!

Анонимен каза...

Успех, Вени!
Добрата

Вики каза...

Добре дошла отново :))).

Анонимен каза...

Не се занимавайте с разни билкари и тем подобни,аз също съм с хепатит В и в интерес на истината залагам на традиционната медицина.
С Карсил и разните други хепатопротектори не можете да се оттървете от вируса,в сайта на Хепасист www.hepasist.org е описано всичко в подробности.

altair каза...

надявам се сега да сте добре :)
Надявам се и да сте направили всички необходими изследвания, за да знаете със сигурност какво се случва в черния дроб. Успех ;)

Анонимен каза...

Здравейте,
имах Хепатит Б и също пих от прахчетата на баба Светла от село Гигинци- Пернишко. Хубаво е профилактично да се вземат и след лечението...те са на абсолютно билкова основа и ако не ви помогнат то със сигурност няма да навредят. Билковата смес бабата е наследила от своя свекър- дядо Гошо, който заедно със своя брат правели навремето вълшебното прахче. Казвам "вълшебно" защото ефектът от него е изумителен. Доктори от Германия се хващат за главите от недоумление как положително влияе това прахче. Радвам се ако мога да помогна на хора със същото даболяване. Аз отдавна забравих вече за него, но от време на време си взимам от прахчетата, пък и не стуват нищо. Лекуват също жлъчка и черен дроб. Но повече информация със сигурност може да получите от баба Светла-07754366. Успех!

sacho каза...

Това е актуален телефон. Има добавена двойка пред номера на абоната 07754(2)366. Днес бях там.

Unknown каза...

Хора, нека ви разкажа аз за ""лечителката""! Майка ми има цироза на черния дроб и аз естествено тръгнах да търся алтернативни методи за лечение. Попаднах на баба Гина. Казах на майка ми -звънни и, да се чуете и обясниш, и евентуално да поръчаме прахчетата. Тя го направи и съответно онази и казала, че трябва първо да и се пратят 24 лв. по Е-Конт, и после тя да прати прахчетата. По принцип не се прави така, а се праща пратката, плащаш и си я вземаш-всеки го знае!Като казала това на госпожата ,последвала псувня (еби си майката) и затръшване на телефона !?аз се изненадах и естествено не поръчахме нищо, но майка ми започна да и става все по-зле и реших да рискувам, обадих се казах че ще пратя парите за една доза от 18 прахчета и го направих. Всичко дойде както се разбрахме. В петък се обадих отново, понeже свършиха, да попитам дали може да ми прати направо 2 дози, ще изпратя парите за двете накуп ,защото ми каза че трябва поне 3 пъти да се пият-отговориха ми утвърдително. Изпратих парити и днес трябваше да получа прахчетата !Но нищо не идва!!Та реших да звънна да питам-най-малко 15 пъти, без да ми вдигнат!накрая го направиха и попитах дали са ми пратили прахчетата, понеже съм пратил парите ,а нищо не получавам? Отговори ми- Да. попитах колко прахчета, отговор-за колкото пари си ми пратил 12 броя . аз съм пратил 48лв. казвам ,за 36 броя, не за 12 ,защо ми пращате 12 ?толкова казва, за 2 дози .аз казвам -2 дози са 36 броя ,уговорихме се, пратих ви 48лв за 36 броя ,не за 12-и последва -Еби си майката и затворен телефон ??!!Естествено аз кипнах и звъня отново, вдига ми мъж ,вероятно сина и. питам защо ме псува тая жена? Отговора беше-понеже си нахален и не се обаждай повече!Защо съм нахален питам ,щото си търся каквото ми е обещано и за което съм платил? Последва псувня от негова страна аз също отговорих и ми затвориха естествено. Пак звънях но не ми вдигнаха. Обадих се до Е-конт да питам има ли пратка за мен:отговориха ми- Не!!!Та може добре да си направите сметка, за какви хора става дума-мошеници, които лъжат и псуват болни хора! Вие си правете извода дали да им вярвате и да им пращате парити си! а и кой знае какво има в тези прахчета?!Просто предупреждавам хората ,а аз лично, ако имам път натам, ще ида лично да си поговоря с тези Боклуци !защото за мен са такива!!!